XCOM 2 - tíz perc játékmenet

  • Írta: zoenn
  • 2015. június 26.
  • Videó
Link másolása
Most tíz percen át mozog az E3-on bejelentett XCOM 2, amely húsz évvel játszódik az Enemy Unknown történései után. Ezúttal különféle szabotázsakciókban vehetünk részt a Földet megszálló idegenekkel szemben.

Az XCOM 2-ben már korántsem lesz olyan könnyű a csapatunk helyzete, mint korábban. Szervezetünk titokban működik, erőforrásai végesek, egy mobilbázison építhetjük az ellenállásunkat, a bolygónkat megszálló idegenek ellen csak a gerillaakciók vezetnek sikerre.

A fejlett technológiát használó űrlények ellen a nyílt konfrontáció nem mindig kifizetődő, ezért főként lopakodnunk kell. A készítők új kasztokat, fegyvereket, modtámogatást és véletlenszerűen generálódó pályákat ígérnek.

Megjelenés novemberben PC-n.

7.
7.
godach
Nekem itt ajánlották, azóta nagy kedvencem az első rész. Egyszerűen imádom.

bodortamas1
szerintem neked nem itt a helyed akkor.
6.
6.
TryGun
#5: Még is mit vártál? Láttad egyáltalán az első részt?! Ez nem az harmatgyenge lövöldének a folytatása... és a trágár szöveget meg el lehetne felejteni ha jogos , ha nem.

Ó és aki ismeri az elsőt/dlc-t az eltudná mondani itt egy két mondatban ,hogy akkor itt most mi van? Mert nem láttam se E3-man se máshol még :)
5.
5.
bodortamas1
Mi volt ez a szar?? Utálom a körökre osztott játékmenetet, szerintem semmi értelme, de ez a pálya egy ritka nagy fos volt.
4.
4.
Mufika
#1: Gondolom ez egy tutorial pálya volt.
3.
3.
sajttaller
Itt most mi is pontosan a hír? Ezt a videót láttuk az E3-nál, új információt se tudtunk meg, akkor miért is kellett ezt most kirakni???
2.
2.
Mufika
Gondolom itt már nem lesz "velünk" a noname főnök, tekintve hogy ha az XCOM:Enemy unknown ba vesztettél akkor a csávót irányitásuk alá vonták az idegenek.Pedig nagyon sokat adott hozzá az a figura.
1.
1.
Cipo3
Végigscriptelt játékmenet aligha épülhet random pályára, a kettő kizárja egymást.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...