E3 2006: UPDATE - Nem lesz Diablo3 az E3-on

  • Írta: Daks
  • 2006. május 4.
  • Érdekesség
Link másolása
Az IGN oldalán több érdekesség is utal rá, hogy a Diablo 3 kint lesz a 2006-os E3 játékkiállításon. Lehet, hogy tudnak valamit?

Az IGN oldalán több érdekesség is utal rá, hogy a Diablo 3 kint lesz a 2006-os E3 játékkiállításon. Lehet, hogy tudnak valamit?

A srácok a Diablo 3 E3-as reklámozásával próbálják az olvasókat arra ösztönözni, hogy fizessenek elő az exkluzív sztorikat bemutató IGN Insider-re. Lehet, hogy átverés, lehet, hogy hiba, de az is lehet, hogy megneszeltek valami nagyon durva információt. Jövő héten megtudjuk!

Update: A Blizzard közben tájékoztatta az IGN szerkesztőit arról, hogy nem szándékoznak bemutatni semmilyen új játékot az E3-on, pusztán "csak" a World of Warcraft kiegészítői lemeze, a Burning Crusade lesz jelen. Ettől persze még sunyiban tartogathatnak valamit az E3-ra.
6.
6.
Roly
basszus, megnéztem a screenshotokat, az a game valami vicc? :S

akkor már inkább egy silány dio3, mint az :(
5.
5.
Roly
InGen: ezt nem hallottam :S

mostanában kezdtem el foglalkozni a játékvilággal, és azóta nem volt róluk hír.

majd rákeresek güglin
4.
4.
Bermund
Hát szép, nem bánnám ha mondjuk leszálnának már egy kicsit a WoW-ról és végre menének vmire a Hellgate Londonnal, v esetleg Dio3-mal....
3.
3.
InGen
Csinálják a Hellgate Londont, ha nem tűnt volna fel :)
2.
2.
Roly
remélem NEM igaz. a 4 dios főkoponya nélkül csak valami silány utánzat jönne ki, szerintem jobb lenne, ha úgy emlékeznénk a dio1-2re, mint egy jó csapat szuper munkájára. mivel a csapat szétesett, ezért ne adjanak már ki folytatást...inkább csináljon a Flagship Studio egy saját új király játékot :)
1.
1.
Tocsek
Remélem nem térának veszik mert ha igen Grrrrr....... :D ! remélem igaz a hír.....
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...