GC 2015: MGS V - itt a beígért trailer

Link másolása
Még a múlt héten árulta el Hideo Kojima, hogy új Metal Gear Solid V: The Phantom Pain trailert kapunk a Gamescom alkalmával. A videó megérkezett, és elképesztően látványosra sikerült.

Már egy hónap sincs hátra a Metal Gear Solid V megjelenésééig, mely a Gamescom alkalmával új trailert kapott. A közel háromperces előzetes nagyon látványosra sikerült, és már-már mozis trailerekhez hasonlóan csigázza fel a rajongókat.


A játék megjelenéséig már nincs sok hátra, hiszen szeptember 1-jén landol Xbox 360-ra, Xbox One-ra, PS3-ra, PS4-re és PC-re. Utóbbi verzióhoz már a gépigény is megérkezett.

3.
3.
logic5
Ha ugyanaz a gépigénye mint a Ground Zeroes-nak, nincs gond. Nekem egy 280-nal full kimaxolva 70fps volt. Nem kell elhinni minden gépigényt... Várjuk..
2.
2.
keiji maeda
#1: szerintem meg csak a vállához szorítva tartja a fegyvert ahogy azt kell,ha a célgömb re összpontosítana akkor vagy szorosan az arcához fogná a fegyvert vagy teljesen a fegyver mögött lenne a feje , de Big Boss-nak szerintem nem igazán van rá szüksége hogy célzást segítőt használjon :)
1.
1.
ribizly
2:38-nál igen humorosan néz ki, hogy a lefedett szemével céloz... :) LOL XD
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...