GC 2015: VR-játék készül a John Wick alapján

  • Írta: zoenn
  • 2015. augusztus 8.
  • Bejelentés
Link másolása
Emlékeztek még a Keanu Reeves főszereplésével készült akciófilmre, a John Wickre? Jó hír, hogy a Starbreeze Studios adja ki a játékadaptációt, egy belső nézetes lövöldét, amit kimondottan a VR-szemüvegekre szánnak.

A John Wicket mi is szerettük, elvégre egy tisztességes akciófilmként vonult köztudatba Keanu Reeves főszereplésével. A Liongate és a Starbreeze összeborult, így jövőre, az első VR-szemüvegek megjelenésekor kerülhet boltokba a játékadaptáció, amely a virtuális valóságra épül.

A fejlesztést a Grab végzi, amely egy mobil- és VR-játékokra szakosodott csapat, míg a kiadásért a Starbreeze felel. A játék több VR-platformon is napvilágot lát, ráadásul a film producere, Basil Iwanyk besegít a fejlesztésbe is.

Az FPS egyébként nagy kanállal merít a mozifilm világából és karaktereiből, s már biztos, hogy feltűnik benne az a Continental Hotel, ahol a bérgyilkosok megszállnak és lazítanak. 

A megszerzett jogokat a Starbreeze a Payday 2-ben is hasznosítja, a jövőben John Wick témájú DLC-vel bővül a kooperatív lövölde is.

A játékot hamarosan a HTC Vive World Tour állomásain is demózzák majd. A teaser elérhető lesz HTC Vive-on és SteamVR-on is.

A film második része várhatóan jövő szeptemberben landol a mozikban.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...