Mass Effect: Andromeda - ismerős harcrendszer

  • Írta: Shifty
  • 2015. augusztus 14.
  • Érdekesség
Link másolása
Továbbra se sokat tudni a Mass Effect univerzumát tovább bővítő új epizódról, az Andromédáról. Szerencsére akadnak sűrűn csiripelő alkalmazottak, így Chris Wynn a Twitteren most megosztott pár apróságot.

Persze nem kell túl komoly részletekre gondolni, de azért mindenképpen olyan információk ezek, amelyek legalább említésre méltóak.


Wynn többek között arról írt a Twitteren, hogy a teljesen új történetvonalat elmesélő Andromeda harcrendszere ismerős lesz a rajongók számára, ugyanis erősen épít a harmadik részben megismert rendszerre. Persze kapunk majd rengeteg új elemet, de összességében a szisztéma nem fog változni, így pergősebb, akciódúsabb szerepjáték lesz az Andromeda. Emellett az is megerősítést nyert, hogy a Bioware egyetlen ismerős szereplőt se hoz vissza vagy ment át az első trilógiából, így nem csak a történet és a helyszín lesz új, de a szereplők is.

A Mass Effect: Andromeda várhatóan 2016 végén jelenik meg, PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.

15.
15.
csacsis
Szerintem jó lesz, ha nem szurják el megint a történetet a végén. Ez az egyetlen játék, amiből megvettem a Collectors-t. Kár, hogy az EA a multis részt elszúrta a sorozatos DC-kkel, ami miatt az nem volt hosszú életű pedig az is nagyon tetszett.

Ha az új rész is elég jó lesz, lehet csinálok még egy magyarnyelvű előzetest hozzá, mint a 2. részhez: https://www.youtube.com/watch?v=EYBXUb0SIgk
(Szabályzatban nem találtam youtube link tiltó bejegyzést kommentben, ha van ilyen valahol, akkor szoljatok)
11.
11.
HerodPK
Hogy az emberek milyen buták néha. A trilogia megalapozott egy vilagot számunkra ami aztán hatalmas játszoteret ad a fejlesztoknek. igy aztan mehetunk bárhova , és csinalhatunk bármit a mass effect vilagában. gyakrolatilag bármit amit a fejlesztok elénk tesznek. Nekem mind egy hogy sheperd elott vagy utan leszunk. a világ ugyan az.Sheperd inkabb olyan mintha hos , egy szelet a torténelembol. Senki se szokott fikazodni ha a fold tortenelmebol végigjatszunk egy szeletet es hogy utána akkor miért nem minden a Beaker osztagrol szol álá brothers in arms. Sheperden kivul i van vilag és tole fuggetlenul is tortenek dolgok!
9.
9.
Kocsis92
#8: A kotor széria azért többet merített a Star Wars dolgaiból, mint ez amiről eddig konkrétan annyit tudunk, hogy semmi köze a masseffect trilógiához :)
6.
6.
Kocsis92
szóval ha más karakterek, más helyszín, más sztori, más minden körülmény, akkor mitől masseffect? :D amúgy várom nagyon
5.
5.
fenor
Jobban örültem volna, ha inkább RPG irányba mennek. Persze ettől még lehet nagyon jó és várom is 1000-el.
4.
4.
Szelenas
Kicsit sajnálom, de azért örülök is.
3.
3.
eszem
Én csak attól tartok, hogy olyan lesz mint a Dragon Age harmadik része. Szép, nagy, eleinte nagyon élvezetes aztán egy idő után rettentő unalmas... :/
2.
2.
giga321
Ezaz. Tiszta lap. Ezt már szeretem.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...