Jöhet a Mega Man-mozifilm

  • Írta: Shifty
  • 2015. szeptember 4.
  • Érdekesség
Link másolása
A The Tracking Board internetes magazin legújabb pletykája szerint a 20th Century Fox és a Chernin Entertainment közreműködésének köszönhetően érkezik a mozikba a Mega Man-film.

A The Tracking Board beszámolója szerint a 20th Century Fox és a Chernin Entertainment jóvoltából szélesvászonra költözik a Mega Man. A film munkálatait olyan neves szakemberek felügyelik, mint David Ready, Michael Finfer vagy Peter Chernin. Többek között olyan sikerfilmeket köszönhetünk nekik, mint A majmok bolygója-sorozat, de számos más sci-fi akciófilmen is dolgoztak már együtt.

 

A Japánban eredetileg Rock Mannek hívott Mega Man először 1987-ben mutatkozott be, köszönhetően a Capcomnak és a Nintendónak. A háttértörténet középpontjában az a Dr. Light áll, aki laborjában egy olyan androidot alkotott meg, akit eredetileg arra tervezett, hogy segítsen neki a laboratóriumban. A gonosz Dr. Wily azonban elárulta Lightot, elrabolta munkáját és gonosz célokra használta fel Rockot. Ekkor Dr. Light válaszként elkészítette a fegyverrel és páncélzattal felszerelt, módosított Rockot, vagyis Mega Mant.

8.
8.
Ecneb
Értem én, hogy most annyira hülyék már a rendezők,hogy inkább játékokból akarnak filmet készíteni, de mi a tökömért nem a jó játékokat veszik elő, miért az ilyeneket?
7.
7.
Gykrizsi
#6: Witcher, bár az nem Hollywoodi, hanem valami oscar-díjas lengyel készíti. Talán még jó is lehet, reméljük nem rondítják el azt, amit a játék és a könyv felépített. A Warcraftban én személy szerint bízok, azt nagyon várom már!
6.
6.
gegory
#3: Tetris, Pixels, Battleship, Monopoly...kell sorolnom?
5.
5.
gegory
Úúúristen azt hittem már minden kedvencemet megerőszakolta Hollywood...de neeeem kell nekik még a kis édes Megamanem is. Úgy inkább a Megaman X széria kívánkozik nagy képernyőre abba több a potenciál :D
4.
4.
Rossz otlet, istenem irjanak mar uj otleteket!!!!!!!
3.
3.
Yanez
Miért van az, hogy az emberek hirtelen rádöbbentek: mindenből mozifilmet kell csinálni!? Jövőben tehát esedékes a Goat Simulator, meg az I'm Bread féle film is...
2.
2.
Szelenas
Na mi van kifogytunk a rebootokból, jöhetnek a játékadaptációk?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...