E3 2006: X360 kormány, HD-DVD és headset

  • Írta: Daks
  • 2006. május 10.
  • Hardver
Link másolása
A Microsoft nem ma született bárány, ezt tudjuk jól. A nextgen lemaradásukat csillapítva ma előálltak a legújabb Xbox 360 kiegészítőkkel.

A Microsoft nem ma született bárány, ezt tudjuk jól. A nextgen lemaradásukat csillapítva ma előálltak a legújabb Xbox 360 kiegészítőkkel.

Xbox 360 Wireless Racing Wheel: A száguldás szerelmeseinek készült ez a vezeték nélküli kormány, melyet az Xbox 360 dizájnjához igazítottak. A felszereléshez lesz egy asztalra erősíthető, masszív műanyag fogó elem, melyre majd a force feedback-es kormányt lehet csatlakoztatni. A kiegészítő harmadik darabja a gáz és fékpedálokat tartalmazó ándergránd elem, mely szintén vezeték nélküli lesz, alul-felül csúszásgátlóval felszerelve.

Xbox 360 HD-DVD Player: A tegnapi konferencián végre eldőlt, hogy a Microsoft támogatni fogja az új HD-DVD formátumot, melyet az előzetes pletykáknak eleget téve egy külön a géphez csatlakoztatható lejátszóval képzeltek el. A HD lemez 1 rétegen 15 GB adatot tud tárolni, a diskek pedig a tervek szerint 3 rétegűek lesznek.

Xbox 360 Wireless Headset: A kifejezetten Xbox Live-hoz készült, vezeték nélküli headset segítségével játék közben tudunk majd hanggal kommunikálni. A készítők elmondták, hogy nagy figyelmet fordítottak a technológiára, hogy senkinek se legyen kifogása a szóbeli beszélgetés minőségét illetően.

Xbox 360 Wireless Gaming Receiver for Windows: A negyedik és egyben legjobb kiegészítő PC-re készült. A Gaming Receiver segítségével az előbb megismert kormány és headset használható majd a Windows-os játékoknál.

3.
3.
InGen
Tök mind1, a HD DVD úgyis halott :)
2.
2.
Drago
Nem biztos. Mi van ha valakinek nincs rá szüksége? Így meg lehet spórolni egy adag zöldhasút. :P
1.
1.
Daks
off: vaze csak az en hireimhez rakja be a motor a hirdetéseket? :( off vége.



on: jopofa kis kütyük, de a hd-dvd tamogatast alapbol kellett volna nyujtani.... :( rossz pont kedves bill gates
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...