Újabb videókon az Uncharted-kollekció

  • Írta: Shifty
  • 2015. szeptember 30.
  • Érdekesség
Link másolása
Reméljük, nem unjátok már az egyre gyakrabban jelentkező Uncharted: The Nathan Drake Collection-videókat. Ezúttal a második rész lesz terítéken, a vonatos és a demóban is kipróbálható szekvenciákkal.

Most már tényleg nagyon közel van a felújított Uncharted-részeket felvonultató Uncharted: The Nathan Drake Collection megjelenése, így ha még nem tettél egy próbát a játék kipróbálható verziójával, akkor már csak azért is érdemes meglesni a két lenti videót, amelyek egyike pont a demót mutatja be. A másik a jól ismert vonatos jelenettel nyűgöz le minket. Újra és újra.

A trilógia mindhárom darabját tartalmazó kollekció október 9-én jelenik, meg kizárólag PlayStation 4-en.


4.
4.
Hunszi
#1: egyetértek...én sajnos nem vittem végig egyiket sem, mert anno nem volt PS-em, de még így se fog meg annyira, 15-20 perc után kikapcsoltam, kár érte
3.
3.
LAZLOW20
A játékmenet és az irányitás érezhetöen gördülékenyebb lett ,viszont még játekmenetbe pl. lövöldözésnél kimondottan élvezetes a 60FPS ,addig pl annál a szekcíonál amikor az összedölö hotelböl kellet menekülní,nekem nem jött át annyira mint anno PS3-on,de ez csak lehet azért van mert már számtalanszor végigjátszottam a második részt.Amúgy nálam tuti vétel föleg hogy az elsö résszel nagyon rég játszottam,csak várok hogy egy picit lemennyen az ára.
2.
2.
anonymus26
#1: ez a játék még mindig ütősebb mint az évente megjelenő futószalagon cod részek
1.
1.
Kiprobaltam, el is ment a kedvem tole. Sajnos eljart csunyan felette az ido, jatekmechanikaban mar iszonyat gagyi.

Akkor vwgigtoltam egyszer a trilogiat, de most mar ez nagyon keves, ugy ahogy van.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...