Assassin's Creed: Syndicate - lesz mikrotranzakció

Link másolása
Az Assassin's Creed IV: Black Flaghez hasonló mikrotranzakciós rendszer lesz az idei Assassin's Creedben, a Syndicate-ben - ezt a játék egyik producere erősítette meg az IGN-nek.

Francois Pelland, a játék egyik producere árulta el az IGN-nek, hogy az új Assassin's Creedben is lesz mikrotranzakciós rendszer. Az úriember szerint azonban nem kell aggódni, mivel a használata teljesen opcionális lesz, a játékosok csupán időt spórolhatnak majd azzal, ha extra pénzt ölnek a játékba.


Valami olyasmit kell elképzelni, mint ami az Assassin's Creed IV-ben volt: akinek nincs ideje arra, hogy mindent felfedezzen és összegyűjtsön, az fizethet, és így is megkaphatja a játék legerősebb felszereléseit. Azt azonban egyelőre nem tudni, hogy visszatér-e a Unityben bemutatott valuta, a Helix Credits, melyeken fegyvereket és ruhákat vehettünk.

Az Assassin's Creed: Syndicate október 23-án jelenik meg PS4-re és Xbox One-ra, PC-re pedig november 19-én érkezik.

14.
14.
Chrysh
#9: Én a Dead Space 3-ban láttam először ilyet, ahol a fegyveralkatrészekért kértek külön mikrotranzakciót.
13.
13.
#10: Már kezdtem felhúzni magam, de az utolsó két mondattal kimondtad, amit én is akartam. Akármilyen jónak vagy szarnak tűnik így előre, nem tudhatjuk, amíg meg nem jelent. Tessék várni a fikázással/istenítéssel.

Ettől függetlenül, nem tudom milyen karakterről beszélsz. Abból a pár gameplayből (ami többnyire free roam) meg story trailerből nekem ne mondja meg senki előre, hogy a főszereplőknek ilyen vagy olyan karaktere lesz. Tegye fel a kezét, aki előre látta hogy Ezio érdekes lesz. (Már akinek..)
12.
12.
Simsfan
#11: Fizetsz valamiért, aztán azt ifizeted, hogy ne kelljen foglalkoznod vele. Seems legit. :D így is meg lehet közelíteni.
11.
11.
headhunter86
Amúgy nekem ez a fizetős dolog úgy jön le, hogy: Mivel qrva unalmas a játékunk gyűjtögetős része (is), ezért ha fizetsz nekünk akkor megkímélünk tőle. Nekem ez a mondanivaló jön le. Magát járatja az UBI.
10.
10.
kamgecam
#5: +1
Black Flag egész jó volt de egy kaptafa mindegyik rész.
Lehet ez a Syndicate még érdekelne is de nem tudnak egy normális szimpatikus karaktert alkotni.
Ettől még lehet hogy nem lesz igazam és nagyszerű játék lesz.Majd figyelem a visszajelzéseket.
9.
9.
McDuff
#7: én olyat akarok hogy fizetnék a játékban mondjuk azért hogy akassza ki helyettem,mert úgy is szar lesz...jaah és ne spórolja ki az összes acsit se!
komolyra fordítva én is pont ezt akartam kérdezni, hogy honnan jött ez az egész? és ki volt az első aki ezt kihasználta?
8.
8.
Valójában édes mindegy, ha maga a játék annyira érdekel csak maximum, hogy egyszer itt trollkodjak... :)))
7.
7.
Grabowsky30+
Miért akarnék időt spórolni, ha éppen a szabadidőmet akarom eltölteni? Főleg úgy, hogy még fizessek is érte?
6.
6.
tardisen98
Megkérném az oldalt, hogy amikor elkészül a játék tesztje, a tesztelő tegye be negatívum-nak a freemium lehetőségét.
Egy videojátékot végig lehet játszani úgy is, ha nem költesz pénzt. Csak gondoljatok a 80-as, 90-es, és a 2000-es évek játékaira.
5.
5.
headhunter86
#4: Én nem hőbörgök. Egyszerűen nem veszem meg. Eddig megvettem mind, kivéve az elsőt. De nálam már az előző résszel is elásták magukat.
Csak a pénz, pénz, pénz. A játékosok meg le vannak szarva.
4.
4.
Stranger
És egyesek szerint a F2P játékok szarok. Ott ugyan ez van, csak ingyen játszhatsz a játékkal. De ma már minden szart el kell fogadni és megint csak én vagyok a hőbörgő.
3.
3.
Simsfan
#1: Megelőzött.... :D
2.
2.
Simsfan
"mivel a használata teljesen opcionális lesz."
Hát persze... olyan ez, mint a rokkantnyugdíj - Kérheted, ha jogosult vagy, aztán próbálj megélni belőle. Nem kötelező itt sem, csak kérdés hogy mennyire tudsz majd normálisan fejlődni, játszani...ja és 2015 van! De nem kell aggódni...
1.
1.
latis666
Jaaaaj. Mindjárt jön a sírás rívás. Meg az Ubisoft milyen szemét és persze a Unity de rossz volt. Kihagytam valamit?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...