Battlefront - a legnagyobb béta az EA történetében

  • Írta: zoenn
  • 2015. október 26.
  • Hír
Link másolása
Október közepén már mutattunk egy adatot a Star Wars: Battlefront bétatesztjéről - az a számláló végül 9,5 millió résztvevőnél állt meg. Erre a próbalehetőségre voltak kíváncsiak a legtöbben az Electronic Arts történetében.

Miután a Star Wars: Battlefront bétatesztje kitárta a kapuit PC-n, Xbox One-on és PS4-en, összesen 9,5 millió játékos áramlott be rajta. Ez pont félmillióval több annál, amiről korábban tudtunk.

Tény, hogy ilyen sokan még soha nem vettek részt bétateszten az Electronic Arts történetében. Más tesztekkel összehasonlítani nehéz az eredményeket, elvégre a kiadók csak ritkán dobálóznak tényleges számadatokkal. Augusztusban a Call of Duty: Black Ops 3 PS4-es bétáján "milliók" vettek részt, míg a Destiny 2014-ben 4,6 millió felhasználót vonzott.

A rekord az rekord, ráadásul az kiadó több érdekes adatott osztott meg nekünk a kipróbálható változatról. A játékosok 1,6 milliárd percet töltöttek bétázással, ami 157 730 hétnek felel meg - ennyi idő alatt 4,2 millió alkalommal meg lehet nézni az eredeti Star Wars-trilógiát. Darth Vadert és Luke Skywalkert 5,9 milliószor hívták elő, míg az 5. szintet hatmillióan érték el.

További részleteket a fenti infógrafikán találsz. A Star Wars: Battlefront végleges verziója november 19-én startol el.

8.
8.
Szerintem a béta nagyon jó volt és simán meg is venném, a probléma az árral van, ami nekem nem kicsit tűnik soknak. Na mindegy, talán karácsonykor lesz valami kedvezmény, mert ennyit nem tudok ( és nem is akarok ) adni érte...
6.
6.
logic5
A béta nem volt rossz, de nem adott annyit, hogy megvegyem...
5.
5.
Kolompár Tarzan
Mivel a haverok tolni fogják, így érdemes lesz megvenni. Amúgy nem látom benne a potenciált. Hacsak ne mvillantanak valami hatalmasat a véglegesben, pl.: Domination pályákkal, karakter fejlesztésekkel, kinyíló opciókkal, amiket eddig még nem láttunk. Van rá esély.
4.
4.
3.
3.
Fooxfire
#2: Codnak annyi esélyt adtam már, hogy már a free weekendeket se használom ki...
Bo2 még úgy ahogy elment de azóta csak ahjjjhjjj....
Ez nekem instant vétel lesz decemberben vagy januárban :D Sajnos addig nem lesz gép a mostanitól meg meg kell válni :|
De ezt semmiféleképpen nem fogom kihagyni.. ha a teljes játék maximum annyi örömet hoz mint a Béta, már akkor megéri!! De van egy olyan sejtésem hogy 30x akkora orgazmus lesz :D
2.
2.
Falcon
az tuti hogy rengetegen veszik majd :) én a cod bo3 at választom idén :)
1.
1.
Ruga
Szerintem eladásokban is brutális számok lesznek. Nekem olyan kocka 40-es cimboráim is gépet fejlesztettek/építettek a sw miatt akik már évek óta nem játszottak.. :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...