Így fest Xbox 360-on a Rise of the Tomb Raider

  • Írta: zoenn
  • 2015. november 8.
  • Videó
Link másolása
Míg az év végi megjelenések közül a CoD: Black Ops 3 előző generációs változatára nem fordított nagy gondot a fejlesztő, addig a Rise of the Tomb Raider Xbox 360-as verziója egészen elfogathatóan néz ki.

A Rise of the Tomb Raider Xbox 360-on és Xbox One-on is napvilágot lát, ám a Crystal Dynamcs leginkább csak az utóbbi verziót mutogatta eddig. Egy illető már megkaparintotta az előző generációs változatot, és egy hosszabb videót is rögzített róla.

A lényeg: még a régi masinán is vállalhatóan fest a játék, néhány elnagyolt objektummal, gyengébb effektekkel és textúrákkal kell beérniük az Xbox 360-tulajoknak.

Megjelenés november 10-én.

22.
22.
Norbiii
#21: Egyetértek, pacsi! :)
21.
21.
adamsfamily
#5: Sokan nem engedhetik meg maguknak egy jelen generációs konzolt,pláne,hogy 18-20 ezer forintért dobálják rájuk a játékokat.Aláírom,hogy szépek a mostani gépekre kiadott játékok,de elég drágák még maguk a gépek is.Szóval még mindig van bőven közönség az előző generációs konzoltáborokban és bárki bármit mond,szerintem az elmúlt 10 évben is jelentek meg olyan játékok,amiknek a külleme gyönyörű volt.Lehet,hogy azoknak nem volt jó,akik szabadidejükben a pixeleket,meg az fps-eket számolgatják,de a hozzám hasonló parasztnak teljesen megfelelt.
20.
20.
dzsiádzsó
Ugyanúgy néz ki, mint az előd.
Itt egy x1 vs x360: https://www.youtube.com/watch?v=MIr3q60XirA
Azért én már ezt X1-en tolnám, persze, ha még meglenne az x360 csak ezért X1 nem vennék, sőt nem is várnék a pc-sre, teljesen vállalhatónak tűnik.
19.
19.
18.
18.
PS4jacksony
Ezt bizony úgy néz ki tisztességesen megcsinálták ez is bizonyítja az előző generáció még most 2015 végén is mire képes.
De ne felejtsük el már 2009-ps3 uncharted 2

Megfelelő kezekben tudnak ezek a gépek még MOST is !
17.
17.
shatterhand
#15: Mgs5 is mutatta hogy lehet még kiadni.
Persze vilagos hogy nem gyenge az elozo gen mint ahogy a haláluk eveben mutatja egy két cim. Es senki nem fog évekig vessződni kisebb hatarok miatt. De az átmenet mindig is igy telt. God of war 2 is akkor jott amikor meg inkabb érte meg a ps2 port. 2ev alatt jon egy ket nagy cim azt vege. De ezen kar csodálkozni, sose ez az aranykor egyik generációnak sem.
16.
16.
Norbiii
#5: És nem is akármilyen játékokat. :) Persze én más helyzetben vagyok, mert a ps2 óta kb csak Nintendo konzolon lévő játékokat toltam, és most fogom pótolni a 7. generáció jó kis címeit, szóval szerintem nagyon megéri egy Ps3/360 és ami NAGYON FONTOS, hogy rengeteg jó játék, és nem 17-20 ezerért, hanem akár pár ezer forintért.

Ps2:

Hát 2006 év végén jött ki a Ps3, és rá 2-3-4 évre is, én jó kis játékokkal játszottam Ps2-ön, mert jelentek meg rá. Szóval ha ezt nézzük, és még azt, hogy az előző génre olyan játékok jelennek meg, mint a Rise of the Tomb Raider, Call of Duty Black Ops 3, hogy csak két játékot említsek a sokból, ezek alapján megéri Ps3/360-at vásárolni (szerintem).
15.
15.
hydraxon91
#8: De az Fifa volt és nem valami nagy AAA játék.
14.
14.
kopic
"lacika a király"
XDDDDDD

Egyébként nagyon faszán néz ki, dicséretes dolog, hogy így össze tudták rakni ! Már nagyon várom.
13.
13.
Neo1989
Ahhoz képest h 10 éves hardware-re csinálták nem olyan rossz. Mondjuk egy Unreal 3-as motorral jobban nézne ki (mint anno a judgement) de ajándék lónak...
Ez úgy is azoknak szól akinek öreg PC-je van v nincs One-ja.
12.
12.
Stranger
Talán még szebb is mint a 2013, sztem ez a csúcs amit ennél a konzolnál láttunk. Bár még kíváncsi vagyok a pontos felbontás/FPS-re.
11.
11.
DON GONDOCS
#9: Az első része is nagyon jó volt, tényleg benne van minden ami kell.
10.
10.
Simsfan
"Csak azt nem értem, hogy 2 évesek a jelenlegi konzolok és még mindig adnak ki játékokat előzőekre..."

Mivel a mostaniakra is kb. csak előző generációs játékokat adnak ki, akkor miért ne...? :D
9.
9.
Norbiii
Tényleg nagyon szép, jó kis játékok jönnek még a régebbi konzolokra, szuper! :) Most rengeteg olyan játékot pótolni fogok, amik eddig kimaradtak, itt a jelen generáció, ezért eleve jóval olcsóbbak az előző generáció játékai, és nem is akármilyenek, továbbá szóval lesz mivel játszani! :)
8.
8.
SLi
#5: még 2013-ban is jelent meg pl a fifa ps2-re
7.
7.
gorgo
nagyon is jól néz ki,és örüljünk hogy legalább ki jött 360-ra!
6.
6.
logic5
5.
5.
hydraxon91
Csak azt nem értem, hogy 2 évesek a jelenlegi konzolok és még mindig adnak ki játékokat előzőekre...
4.
4.
xICEMANx
Nah, nem is rosz, szerintem ez nagyon jól néz ki! Vegyük figyelembe, hogy 360-ason megy és ha összehasonlítjuk a Black Ops 3 X360-as változatával, hát az tényleg egy ronda pixel halmaz!
Csak néztem, hogy a One-os és a 360-as között nem is a grafikai különbség volt a nagy szembetűnő dolog, hanem hogy attól függetlenül 360-ra egy ocsmányságra húzták le, DE EZ a játék meg ahhoz képest sokkal jobban fest.
Szerintem a Black Ops-nál már a kutyát sem érdekelte, hogy hogy fog kinézni... Pedig azért szebben kitudták volna hozni.... Itt a példa!
3.
3.
tabobona
Szépen összerakták Xbox360-ra. Példamutató az új generációs konzolok korszakában....
1.
1.
SLi
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...