PS4-en és Xbox One-on is megjelenik a Chivalry

  • Írta: zoenn
  • 2015. november 20.
  • Hír
Link másolása
A középkori Call of Duty, azaz a Chivalry: Medieval Warfare a jelenlegi generációs konzolokon is napvilágot lát. A 24 fős multira kihegyezett akciójátékot minden földi jóval teletömik a fejlesztők, és nem is fog sokba kerülni.

A Torn Banner Studios alkotása nem mai gyerek. Eredetileg PC-n látott napvilágot 2012 őszén, tavaly decemberben Xbox 360-on, idén januárban pedig PS3-on is tiszteletét tette. A Chivalry: Medieval Warfare a középkori harcokra koncentrál, a lovagok véres közelharcot vívnak, akár 24-en is egymásnak eshetünk.

A konzolos verziókban 25 térkép kap helyet, támogatja a dedikált szervereket és kapunk egy új hordamódot is, melyben hat játékos verheti vissza a támadók rohamát.

A játék letölthető formában lát napvilágot december 1-jén a PS4-en és Xbox One-on, ára 19,99 dollár lesz. Ha tíz zöldhasúval többet is szánnál rá, tiéd lehet az Ultimate Edition, amely a Barbarian Character Packot, a Marauding Arbiter Packot, az Inquisitive Dreadnaught Bundle-t és a Barbarian Weapon Packot is tartalmazza.

2.
2.
Hiláriusz
PC-n elég sokszor le van árazva a játék, és nem is rossz. Ha szeretnél értesülni akciókról, olcsó, vagy éppen ingyenes játékokról, látogass el erre az oldalra: https://www.facebook.com/groups/O.J.E.csoport/?fref=ts Megéri :)
1.
1.
Hunszi
December 1? hát akkor jó eséllyel benne lesz a decemberi PS Plus kínálatban, az is elsején frissül s nem egyszer összehangolták egy játék megjelenését vele.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...