Stories: The Path of Destinies - itt az új trailer

  • Írta: zoenn
  • 2015. november 24.
  • Videó
Link másolása
Augusztusban mutatkozott be a Tiny Brainst is fejlesztő Spearhed Games legújabb akció-RPG-je, akkor még The Hidden Path alcímmel. A projekt szépen halad előre, a névváltás híre mellett új látnivalókat is kaptunk a játékról.

Főhősünk egy léghajóval kalandozó kalózróka, Reynardo, aki kicsit balszerencsés. Vonakodva csatlakozott az őrült Császár elleni harcba, amit el is veszített, így most az egész birodalmi armadával kell szembenéznie. Hamarosan ő lesz a lázadók egyetlen reménysége.


A Spearhead Games alkotásában több akciódús történetet élhetünk át főhősünkkel, a fejlesztők egyedi narratívát ígérnek: mi töltjük meg élettel a játékot, minden döntésünk kihat majd a történetre. Slusszpoén, hogy a narrátor valós időben, dinamikusan reagál a cselekedeteinkre. 

Reynardo Boreas egész világát bejárhatja. Felhők közt lebegő, változatos szigeteken fordulunk meg: lesznek ott sivatagok, hóval borított hegyek és erdők is. Rókánk jól ért a kardforgatáshoz, támadás-orientált stílusban nyomul, ráadásul hősünket testre is szabhatjuk.


A Stories: The Path of Destinies kizárólag PS4-re jelenik meg 2016 folyamán. 

1.
1.
zsocc-nrg
Piszok jól néz ki :) egyébként pc-re is érkezik
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...