A Take-Two nem hagyja parlagon a BioShockot

  • Írta: Shifty
  • 2015. november 25.
  • Hír
Link másolása
Attól függetlenül, hogy tavaly bezárt a BioShock-sorozatot jegyző Irrational Games, a Take-Two még mindig hisz a szériában, így biztosan lesz folytatása. Ezt a kiadó vezérigazgatója erősítette meg.

Hiába lett óriási siker a Ken Levine vezette Irrational Games legutolsó BioShock-játéka, a BioShock Infinite, a csapat tavaly lehúzta a rolót. Levine azóta egy teljesen új játék fejlesztésébe kezdett, így jogos a kérdés, vajon milyen jövő várhat a szériára?

Valószínűleg a Take-Two befektetőit is érdekli a dolog, ugyanis a kiadó CEO-ja, Strauss Zelnick egy befektetőknek tartott konferencián arról mesélt, hogy a franchise jogai náluk vannak, és majd akkor tesznek bármilyen jellegű bejelentést, ha annak eljön az ideje. A BioShock azonban megkérdőjelezhetetlenül fontos szerepet tölt be a kiadó életében, hisznek benne.

Ez talán előrevetíti, hogy a közeli jövőben akár tovább is bővülhet a sorozat. Köszi, Drazhar!

13.
13.
Serovics
Egy hete vettem egy fémdobozos első részt, nem is gondoltam volna,hogy ilyen baszott jó játék! Nagyon eltalálták az egészet! Megyek a többiért!
12.
12.
Lovy11
#11: Abszolút adni fogja az 1-2.Nagyon penge játékok, sztem jobb mint az infinite.
11.
11.
A Pulyka
#10: Ez jol hangzik. Le is csapok a Rapture edition-re, amiben mindketto benne van. Az Infinite világa nekem egy kicsit világos volt, folyton napfényes, attol fuggetlenul illett a kornyezetbe. Az elso kettorol az szurtem le a youtube videokbol, hogy joval darkosabb. Szerintem nem fogok benne csalodni :)
10.
10.
Dante2014
#9: Az első és a második rész szó szerint be fog szippantani, és nem ereszt majd. :) Azokban a részekben még arra is hajlamos az ember, hogy csak nézelődjön a szobákban, minden kis zeget-zugot megtekintsen, mert egy műalkotás az egész. Nem véletlenül nyert az első rész számos művészeti díjat. Csak ajánlani tudom.:) Néha magad alá kakkantasz, de aminr rájössz a játék ritmusára, nem fogsz tudni rámenni az exit menüpontra. :)
9.
9.
A Pulyka
#3: Hát remélem az elso, és a második rész jobb lesz, mivel az Infinite-en kívul, nem játszottam egyikkel sem, de attol nem dobtam hátast. Egy ido után monoton lett, gyakran ismétlodtek helyszínek, arrol meg ne is beszéljunk, hogy a játékban egy cserépedényt sem lehetett szétloni. Nem gondoltam volna, hogy 2013-ban még látok ilyet. A torténet utos volt, hangulatosak voltak a pályák is, de miután végigjátszottam, azota le sem vettem a polcrol. Szerintem még a Singularity is egy sokkal jobb játék volt, ha már hasonlot kellene mondanom.
8.
8.
Falcon
nagy fps fan vagyok, mással nem is játszom de a infiniti borzalom volt monoton egyhangú csak remélni tudom hogy fojtatás nélkül marad
7.
7.
kopic
#4: Emlékszem, hogy legelső alkalommal, amikor beléptem a városba, azt hittem összeszarom magam, annyira félelmetes volt.:D
6.
6.
kopic
Hagyják az egészet a francba inkább, mert Ken Levin és csapata nélkül tuti, hogy bukta lenne.:/
5.
5.
p3ti
Sokan fikáták az infinite -et,de nekem a kedvenc játékaim között van..akármennyire szakadtak el az első rész világától,én imádtam a hangulatát
4.
4.
Félő, hogy az eredeti brigád hiányában ez már sosem lesz az ami volt... Másfelől ez számomra örömteli hír, mert bár beszereztem egy leárazás során a teljes trilógiát, de valahogy nem tudom rávenni magam, hogy nekikezdjek. Anno az elsőt kipróbáltam és az első BigDaddy után ( kinyírva ) feladtam, nem igazán fogott meg, bár az tény, hogy 'rapture' iszonyatos hangulattal bír... Az is igaz viszont, hogy meg sem közelíti számomra minden idők legjobb pályáját: RAVENHOLM-ot ! :D
3.
3.
zsocc-nrg
Számomra a Bioshock minden idők legjobb játéka, a sorozat mindhárom része egy hibátlan remekmű úgyhogy nagyon remélem hogy megfelelő hozzáértéssel és odaadással fognak belenyúlni máskülönben bele se kezdjenek.
2.
2.
gomba56
Ha az első részhez térnénk vissza, akkor akár az előzményeit is megcsinálhatnák. Könyvben jó volt. Vagy egy új világ. Víz volt, levegő volt. Lehetne a föld alatt, vagy az űrben. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...