Doom - még egy alfateszt a jövő héten

  • Írta: zoenn
  • 2015. november 26.
  • Korai verzió
Link másolása
December 3-án indul a Doom második zárt multiplayer alfatesztje, ám most sem garantált a részvétel azok számára, akik beruháztak a Wolfenstein: The New Orderbe, vagy előrendelték az id Software FPS-ét.

A szerencsések idén még egyszer belevethetik magukat a Doom többjátékos módjába. A második zárt alfateszt december 3-6. között él majd, de hiába vetted meg anno a Wolfenstein: The New Ordert, a bejutás ezúttal sem garantált. Persze minden esélyed megvan rá: az id ismét köztetek és a Doom előrendelői közül választja ki résztvevőket.


Szóval igen, ismét olyan nehéz a bejutás, mint a múlt hónapban. Ha a fenti két feltételnek eleget teszel, csekkold sűrűn a postaládádat a meghívóért.

Tartalom szempontjából sem lesz változás: 6v6-os TDM-et vívhatunk a Heatwave térképen, ahol egy Revenant power-upot és hét fegyvert találunk.

A Wolfenstein-tulajok garantált bétatesztje valamikor jövőre indul.

4.
4.
delphijos
Ma jött meg a kód, kíváncsi leszek nagyon....Ha hazaérek töltöm.
3.
3.
A wolf megvolt es feliratkoztam a betara is korabban.
2.
2.
atesz89
Nekem nem engedi tölteni. Bár nekem nincs meg a wolf meg a doom sincs előrendelve . Neked valamelyik megvan?
1.
1.
PS4-en simán csak elérhető lett az alpha kliens, le kell tölteni és majd beizzítják a szervert a jövő héten. Javaslom akinek megvolt a Wolf lépjen be store-ra és vagy keressen rá vagy egyből látni fogja ha elérhető!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...