The Division - játékosok mondják el, milyen volt

  • Írta: fojesz
  • 2015. december 17.
  • Videó
Link másolása
Habár a PlayIT-en ti is kipróbálhattátok, a fejlesztők meghívtak magukhoz néhány játékost, akik mélyebben is belenézhettek a The Divisionbe. Egy rövid videóban mondják el, hogy milyen volt, és még néhány új gameplay jelenetnek is örülhetünk.

Nyilván rosszat egyikük sem mond a játékról, de azért elárulják, hogy nagyon tetszett nekik a rengeteg felfedeznivalót kínáló New York, a harc, amit kifejezetten izgalmassá tesz az okos mesterséges intelligencia, és persze a csapatos akciózás is. A mondókájukat gameplay jelenetek kísérik, ezek alapján még mindig pofásnak tűnik a Massive fejlesztése.

A The Divisiont az eredeti tervek szerint decemberben lehetett volna bétatesztelni, azonban a Ubisoft az utolsó pillanatban variált az ütemterven. Helyette alfázni lehetett, a bétát pedig csak a jövő év elején fogják élesíteni. Mindez elméletileg nem érinti a megjelenést, az továbbra is március 8-án várható PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.

1.
1.
anarchoid
nemvolt rossz. de nem is ajultam el tole, nem elegge open world. ugyanakkor egeszen alaposan kivan dolgozval azt neztem milyen jol szimulaltak a parkolo autok ablakainak a modszeres szetloveset.. ;) a matchmaking valami siralmas volt de betudtam az alfanak...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...