Hypercharge - akciófigurák háborúznak az udvaron

  • Írta: fojesz
  • 2016. január 13.
  • Bejelentés
Link másolása
Bemutatta első játékát a Digital Cybercherries: a Hypercharge egy multiplayer-orientált játék, amelyben akciófigurák veselkednek egymásnak egy kertvárosi házikóban. Idilli!

A Digital Cybercherries neve a NewRetroArcade című projekt kapcsán lehet ismerős, egyébként pedig ez lesz az első teljes értékű játékuk: a Hypercharge Windowsra és Xbox One-ra készül (amit később Linux- és Mac-támogatással is megfejelnek a készítők), és a munkálatok az alfastátusznál tartanak.

A Hypercharge a lehető legtöbbet hozza ki az akciófigurás témából, ami nem csak a környezetre és a hangulatra nyomja rá a bélyegét, de a játékmenetre is. A karakterünk testreszabása itt azt jelenti, hogy eldönthetjük, milyen anyagból készüljön a figuránk (műanyagból vagy fémből?), és hogy milyen darabkákból szeretnénk összerakni a hősünket - itt a cápafej, a női test és a robot karok is megférnek egymás mellett. Ezek mellé természetesen irányítható járműveket is kapunk, amikkel a földön, a vízen és a levegőben is harcolhatunk; a drón és a távirányítható autó például az első képeken is elcsíphető.

A játék alatt a negyedik generációs Unreal Engine fut. A fejlesztők szerint a jövőben változik még a látvány, az egyelőre ugyanis túlzottan steril, ők pedig szeretnék azt az érzést kelteni, mintha ezekkel a figurákkal tényleg játszottak volna, és a házban is élnének emberek.

4.
4.
Lovy11
Ez nagyon kevés idáig róla
3.
3.
PaprikaJancsi
#2: Reméljük lesz valami kis kampány is mellette! ;)
2.
2.
godach
Nem akarok panaszkodni, depresszióskodni, de a tököm már tele van, hogy minden második címnél azt olvasom, hogy: multiplayer-orientált játék,multiplayer-orientált játék,multiplayer-orientált játék,multiplayer-orientált játék,multiplayer-orientált játék,multiplayer-orientált játék,multiplayer-orientált játék....
1.
1.
PaprikaJancsi
Nekem nagyon bejön így képek alapján, ha olcsó lesz biztos beszerzem.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...