Vidámparkba viszik a VR-sisakokat

  • Írta: fojesz
  • 2016. január 13.
  • Érdekesség
Link másolása
Az Alton Towers vidámpark új hullámvasúttal készül a látogatói számára, melynek érdekessége, hogy az út körítéséről és a látványról VR-headsetek gondoskodnak majd. Áprilistól próbálható ki az újdonság.

A brit vidámpark Galactica névre keresztelte az új jövevényt, ami egy rakétakilövést, illetve egy rövid űrutazást utánoz majd - egy menet körülbelül háromperces lesz. Az Alton Towers szerint a világon ők hozzák így össze először a hullámvasutazást és a VR-élményt, igaz, az ötlet nem új, már 2014-ben is próbálkozott hasonlóval a Coaster VR nevű csapat:

Az Alton Tower nem véletlenül szeretne nagyot gurítani, ez az első újdonságuk a Smiler hullámvasút tavaly júniusi balesete óta, amelyben 16 látogató sérült meg, közülük kettőnek pedig a lábát is amputálni kellett. Azóta a parknak nem megy túl jól, 190 munkatársukat küldték el emiatt.

2.
2.
Maximo32HUN
2 dolog : 1 elég szomorú hogy az ember már akkor sem lép ki a cyber világból ha vidámparkba megy 2: nagyon szorosan a fejére lehetett húzva a tesztelőnek hogy fejjel lefelé sem esett le meg stb...
1.
1.
maktub
Végül is pont oda való.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...