Már 1,4 milliónál jár az Elite: Dangerous

  • Írta: zoenn
  • 2016. január 14.
  • Biznisz
Link másolása
A Frontier Developments bejelentette, hogy immáron 1,4 millió példány talált gazdára világszerte az Elite: Dangerousből. Ebbe a számba mindhárom platform beletartozik, és a statisztikák szerint elég sok játékórát beleteszünk.

Bejött a független Frontier Developments húzása az Elite: Dangerousszel: az űrszimulátorból egy év alatt több mint 1,4 millió kópia talált gazdára a megjelenés óta PC-n, Macen és Xbox One-on.

A fejlesztő azzal is elhencegett, hogy a játékosok fejenként átlagosan már 60 órát beletettek az anyagba, szóval a szavatosságára nem lehet panasz.

A sikeres adománygyűjtő kampány után az Elite: Dangerous 2014 decemberében jelent meg PC-re és Macre, tavaly kaptuk meg az Xbox One-os verziót. a Frontier csapata rendszeresen frissíti a címet, legutóbb a Horizons bővítmény látott napvilágot.

A játék atyja, David Braben megjegyezte, hogy a közösség visszajelzései alapján az Elite jobb mint valaha, és ambícióból sincs hiány, jelenleg is rengeteg ötletük vár megvalósításra.

6.
6.
ADMlN
#1: Ja,a Spore is letarolt minden űrszimulátort a random generált bolygókon a random generált élőlényekkel. Ja, nem... Ennél azért sokkal több kell, hogy egy játék sikeres legyen.
5.
5.
KopyAti
#3: Engem is ez érdekelne!
4.
4.
a3a
#1: Szerintem a Star Citizen és a No man's sky után is lesz játékostábora simán. Főleg az idősebb játékosok körében.
#3 Nem, semmi. Egy darabig valószínűleg nem is lesz.
3.
3.
giga321
PS4-re nincs hír, hogy jönne?
2.
2.
PiszkosFred
#1: Azert valahol remelem dijazzak a fejlesztok ezt neked, hogy amig ok jelenleg hulyere keresik magukat, addig te itt buslakodsz es szomorkodsz helyettuk is :)

Mire megjelenik az SC vagy a NMS, addig meg sok 100 orat repkedunk az aktualis Elite resszel/szezonnal, a konzolosokrol nem is beszelve.
1.
1.
Naridar
Én is megvettem (Steam leárazáson, sőt a Horizont is, az utóbbiban egyelőre nem vagyok biztos hogy megérte, a bolygókon landolás még nagyon bugos), viszonylag sokat játszottam is vele, de az a baj, hogy a fejlesztők egy több éves ciklusban gondolkodnak és mire minden lehetőség amit bele akartak tenni, elkészül, addigra megjelenik a No Man's sky, ami nagyon könnyen tromfolhatja a felfedezős részét (abban ugyebár kezdettől fogva landolhatunk minden bolygón, az Elite-ben pedig egyelőre csak a légkör nélküli sziklás planétákon, amik viszonylag kis számban vannak jelen és szinte érdektelenek egy élőlényekkel teli világhoz képest), illetve a Star Citizen ami ugyanezt teheti a harci tartalommal (plusz ugye az FPS mód). Mire megjelennek az újabb kiegészítők, félő, hogy elpártolnak az emberek, megkapták máshonnan amit akartak, nem akarják még egyszer megvenni ugyanazt.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...