Xbox One - részletek a következő frissítésről

  • Írta: zoenn
  • 2016. január 19.
  • Hír
Link másolása
A Microsoft ma elárult ezt-azt az Xbox One idei első rendszerfrissítéséről, amely már elérhető a Preview-program résztvevői számára. Elsősorban a konzol közösségi szolgáltatásai javulnak.

Az Xbox Wire oldalon olvasható bejegyzés szerint a konzol januári rendszerfrissítését telepítve még azelőtt láthatjuk, hogy ki van a party chatben, mielőtt csatlakoznánk oda. A profilunk Achievements-szekciójában új Gamerscore-ranglistát találunk, amit összehasonlíthatunk a barátainkéval.

A Home menüpontban ezentúl újrarendezhetjük a pineket, illetve az Activity Feed-képernyőn mindig a legfrissebb tartalommal találkozunk majd. Barátaink Twitch-közvetítéseihez már egy csempe egyszerű megnyitásával csatlakozhatunk a Game Hubson belül. Az Xbox One most már okosabban fog barátokat ajánlani neked.

Apró, de fontos funkció, hogy a telepítésre kész játékokat már elrejthetjük a listából (ilyenek a béták és a demók). Megjelenik az Avatar Store is, ahol különféle kozmetikai elemeket vásárolhatunk az avatárunknak. A bolt teljes kínálatához Windows 10-ről és mobilokról is hozzáférhetünk.

Az Xbox Newson belül mindig a legfrissebb híreket olvashatjuk el, itt értesülhetünk új hardverekről, játékkiadásokról és versenyekről.

Az update már elérhető a Preview-programban résztvevők számára. A nagyközönség vélhetőleg februárban csaphat le rá.

12.
12.
Heldengeist
[url="https://www.gamekapocs.hu/hir/48247/xbox_one_reszletek_a_kovetkezo_frissitesrol"]csak egy teszt, hogy működik-e a linkelés, ha szúrja valaki szemét, törölhető[/url]
11.
11.
semike
10.
10.
respectpele10
#8: Amúgy..nem értem miért nem lehet kirakni a menübe, mint 360-on volt
9.
9.
Thor Vath
#5: Azelőtt a live store-on is lehetett látni a játék alatt az árat, sőt, mások partiját is, hogy kik vannak bent. Ez a frissítés tulajdonképpen az új dashboard hibáinak részleges foltozgatása, semmi újat nem hoz. Sőt, még mindig rengeteg régi feature-rel adósok.
8.
8.
Az avatarnak kurva sok értelme van...se a képernyőn nem mutatja,kicsiben...tehát fölösleges hozzá bármit is venni,ráadásul még most is úgy néz ki mint valami ps1-es figura,ha nem rosszabbul.

Az a legfontosabb hogy elérjük a "barátokat" szánalmas...
6.
6.
Hulk86
#5: enyi bizony ;) :D :D XD
5.
5.
BloodyDeath
#3: Érdekes a psn store-ban ez meg van oldva. Csak rámegyek a játékokra, és ott a képek alatt van az ára. Csak végig kell görgetni, és amelyik szimpatikus az ár alapján rámegyek enyi.
Azt meg honnan tudjam, hogy a live-n még is milyen játékok vannak? A kis újjamból szopkodjam ki?
4.
4.
Thor Vath
Ez igaz, viszont egy kategóriák szerinti böngészés a store-ban nem ártana.
3.
3.
Talán azért kell belépni a játék adatlapjára mert ugyan abból több féle kiadás létezik más árakkal (kb 1-2 másodperc!!!szörnyü) Ha abc szerint keresnél akkor be kell írnod pl a kezdöbetüt.de az már a programozás magasiskolája :)
1.
1.
BloodyDeath
Inkább az elcseszett Live-t csinálnák meg normálisra. Mert tiszta agyf@sz keltő, hogy mindig bekell lépni a játék adatlapjára, hogy lássam menyibe kerül. Nagy gyökér megoldás. Meg hogy lehesen át rendezni tetszőlegesen a kínálatukat. Mondjuk abc növekvő, vagy csökkenőre. Vagy esetleg az ár alapján. Anyira boszantó, hogy normálissan nincs ez kidolgozva benne.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...