Dark Souls 3 - a sötétség igazi árnyalatai

  • Írta: Shifty
  • 2016. február 24.
  • Videó
Egyszerre gyönyörű és hátborzongató a Dark Souls 3 legújabb kedvcsinálója, amiben Cindy Lauper melankolikus dalát hallgatva elevenednek meg a sötétség legkülönbözőbb árnyalatai.

A Dark Souls III április 12-én kerül boltokba, és Xbox One mellett PC-re, illetve PS4-re is elkészül. A játékhoz később letölthető kiegészítések is érkeznek majd.

24.
kastorhun
#17: Olyan mint az unity ès syndicate fejlesztèse, a unityet 1 èv után kiadták, rá 1 èvre a következőt, amit már 2 èvig csináltak.
Tudom hogy nem a grafika a minden, de rakjuk már egy mai játèk mellè.
Ugyanazt a harcrendszert kicsit gáz negyedjère eladni.
23.
kastorhun
#9: Attól mèg ronda marad, a codot is szidják mert ronda, akkor ezt mièrt nem?
Ezek szerint a fejlesztèse olyan szinte mint az AC fejlesztèse volt
17.
Krezy
#8: Az elején azt hittem szarkazmusbol irod de rájöttem hogy te ezt a kommentet halál komolyan gondoltad :D Először nézz utánna és utánna irj ilyen véleményt..
A 2 játékot 1x-re kezdték el fejleszteni 2 éve a cégen belül 2 különböző csapat.
A Bloodborne-t 1 év fejlesztés után kiadták.
A DarkSouls 3 ra pedig + 1 év fejlesztést rá dobtak..
Ha még igazatis adnék neked hogy a Bloodborne szebb volt (persze ezt meg tudtad állapítani egy videó alapján ami mindenki tudja hogy képminőségben sehol sincs attol ahogy valojában ki fog nézni a játék ) de biztos hogy tartalom terén eltörpül a DS mellett..
Na meg ugye pajzs + Back Stab és Prise The Sun ;)
11.
Raizen25
Tudom,h egy cég és hiper szuper darkok vagyunk a 3.részre de nagyon bloodborn fílingű lett, legalábbis amit eddig láttam belőle.
10.
KENKILL
#9: Ja és a minőség meg csak javul, kevesebb fejlesztési idő ide vagy oda, szóval részemről jöhetne évente is.
9.
KENKILL
#8: Ha téged a grafika eltántorít egy Souls játéktól az csak a saját szegénységi bizonyítványod, már ne haragudj. :) Az éves megjelenés meg azért alakult így mert több külön fejlesztőgárda dolgozott a Bloodborne-on és a Souls sorozaton egymással párhuzamosan. Csak ők nem követik el azt a manapság egyre gyakoribb hibát hogy sok évvel a megjelenés előtt bejelentenek valamit.
8.
kastorhun
Ronda
A bloodborne szebb volt.
Nevetsèges hogy ez a csapat is átment èves kiadásba.
7.
ADMlN
Még másfél hónap :'(
6.
DarkLord
A legbetegebb ellenfelek és Boss-ok lesznek ebben a játékban, baromira meg van csinálva. Bár engem soha nem zavart a játék grafikája, de erre már a nagyon fanyalgók se írhatják, hogy b+ ez kurva ronda...max, majd megint a grafikára fogják, hogy amiatt nem játszanak vele, holott nem bírják csak a kihívásokat :D
4.
Caleon
Elég jó eséllyel jönnek majd DLC-k, hiszen a játékot season pass-el is meg lehet venni. :-)
3.
PAtr0n
#1: Ez olyan sötét lehet mint most én a 2-ben, hogy 93-as karakterként kellett rájönnöm arra, hogy volt egy ajtó, ami mellett már húszezerszer elmentem (cardinal tower-ből visz Soldier's rest felé :D
Néztem is át a kinti részen sokszor a várfal tetejéről, hogy arra még vannak cuccok, hogy lehetne arra menni.
A még durvább, hogy eddig azt hittem, hogy csak illúziós falak vannak, interaktívra véletlenül sem gondoltam. Aztán amikor megnéztem egy lost bastille walkthrough-t, rosszul lettem. Ennyire nem lehetek életképtelen. :D
1.
drat576
Ez annyira sötétre sikerült, hogy fekete a kép. (eltávolították a videót)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...