Biztos így kellene reklámozni a Dark Souls III-at?

  • Írta: fojesz
  • 2016. február 29.
  • Érdekesség
Link másolása
A játék nélküli gyűjtői kiadás ehhez képest semmi: a Bandai Namco és a GameStop most egy ingyenes mobiljátékkal reklámozza a Dark Souls harmadik részét. A Slashy Soulsnak nyilván nem sok köze van a nagytestvéréhez.

A Song of the Deep után újabb játékot mutatott be a GameStop, ezúttal a Bandai Namco közreműködésével készítették el a "mobilos Dark Soulst". A Slashy Souls tegnap óta tölthető le ingyenesen iOS-re és Androidra, már ahol persze, mert nálunk egyáltalán nem elérhető. De talán jobb is így.

Ahogy azt sejthetitek (vagy már tudjátok, mert megnéztétek a fenti videót), a Slashy Souls alig-alig emlékeztet a nagytestvérére, egy oldalnézetes endless runnerrel van ugyanis a dolgunk, amiben kardélre kell hánynunk a szembejövő csúnyaságokat.

A Kotaku egyébként írt egy szösszenetet az anyagról, ebből az is kiderül, hogy a kicsike hajlamos összeomlani, ráadásul úton-útfélen a Dark Souls III előrendelésére buzdítanak bennünket a fejlesztők benne. Biztos, hogy jó ötlet így reklámozni a játékot?

10.
10.
markoci555
Már olyan érzésem van, hogy poént csinálnak az egész marketingből :) szerintem az első 2 rész úgy is sikeres nem kell ennek reklám.
8.
8.
Caleon
Ez annyira borzalmas, hogy már vicces! :-D Viszont a sárgás-szürke látványvilág stimmel.
6.
6.
Raam989
Sokan sirtak, hogy mobilra is szeretnenek egy dark souls jatekot. Hat most megkaptak...
5.
5.
Yanez
Egy próbát minden játék megér! Mellesleg baki van a címben, kmaradt egy 's'.
4.
4.
aordog
Régebben SNES-re létezett egy game:LEGEND...
Na valami olyasmit kellett volna kreálni, ha már mindenkèppen reklám kell....
Az ették volna, mint a cukrot.
A fiatal korosztály most nem tudja mit akarok....de az akkor nagyszerû game volt!!...ès a mai napig jobb, mint ez....
2.
2.
Skygameboy
Hát erre nagyon nem inkább eltántorítja az olyanokat akik nem ismerik a sorozatot mint hogy bevonzza. Még szerencse hogy ennek semmi köze nincs a FromSoftwarnek
1.
1.
Szerintem erre nem volt semmi szükség, a hírneve simán eladja a programot. Még az is belekezd aki eddig nem is próbálta...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...