DiRT Rally - traileren a többjátékos mód

Link másolása
Hamarosan PlayStation 4-re és Xbox One-ra is megjelenik a tavaly PC-n óriási sikereket elért DiRT Rally. Az új trailerben a játék multiplayer része kapta a főszerepet.

Április 5-én végre a PS4- és Xbox One-tulajok is belekóstolhatnak a Codemasters új ralis játékába, a DiRT Rallyba. Az új trailer a többjátékos módot ünnepli - a multiplayer meccsek teljesen testre szabhatóak lesznek, így pontosan megadhatjuk, milyen körülmények között szeretnénk versenyezni. A ranglisták mellett napi-, heti- és havi kihívások is várnak majd ránk.

46.
46.
#43: Már-már dicsőséges szim kategóriába helyezi a DC-t, pedig csak az átlag arcade játékoknál kapott jobb fizikát. Ezen most mit magyarázzak még? Nem tudtam, hogy valakinek a lelkét ennyire megérinti a dolog.
42.
42.
godach
Egyáltalán minek reagáltok erre a srácra. Látszik rajta, hogy nem hülye. Direkt csinálja. Élvezi. Ti, meg még jót is tesztek vele :D
35.
35.
delphijos
#31: Hát, úgy gondolom ha egy játékban pont egy ilyen dolgot kritizál az ember, azért nem ártana....
31.
31.
#29: Ehhez játszanom kéne vele? Műfajában egy nagyon jó játék, de ne hasonlítsuk már szimulátorokhoz. Egy ezer éves rFactor megeszi reggelire.
27.
27.
delphijos
#15: Szerintem amúgy pont a fizika igenis jó a DC-ben. A másik vontra sem kell felülni, attól nem lesz jobb.
26.
26.
#24: Sajnos dupláznom kell, erre szerintem egy sima Grid 2 is képes volt, sőt. Pedig nagyon megköpködték az első rész után.
https://www.youtube.com/watch?v=xw_D5YIZGi0
13.
13.
Ez a srác komolyan nem tudja mi az arcada-szim között a különbség? LOL
4.
4.
Chelseafan1989
már nagyon várom végre egy normális rallys játék mert amik eddig voltak ps4-re azok szánalmasak.
de messze van még április 5.
1.
1.
Szerintem a multija a leggyengébb. Az előző Dirt részekben mehettünk rally módban is egymás ellen (normálisan különböző indításokkal), itt meg csak a Rallycross van. Kis szar pályákon, számomra nagyon hamar kifulladt.
Mindenesetre ajánlom az összes szimulátor kedvelőnek, a Dirt Rally az utóbbi évek egyik legnagyobb rallys címe. A RBR óta nem volt ennyire ütős játék.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...