PC-re is megjelenhet a Tekken 7

  • Írta: zoenn
  • 2016. március 24.
  • Pletyka
Link másolása
A Bandai Namco a minap egy kérdőívet osztott meg a rajongókkal. A kiadó arra keresi választ, hogy a játékosok kíváncsiak lennének-e a Tekken 7: Fated Retribution PC-s verziójára, vagy sem. A válasz egyértelmű.

A jó hír az, hogy egy felmérése alapján úgy tűnik, a Bandai Namco komolyan elgondolkodott a PC-s Tekken 7: Fated Retributionon. A kérdés egyértelmű: kíváncsiak vagyunk a PC-s változatra, vagy sem?

Remélhetőleg rengeteg pozitív válasz érkezik és a kiadó rábólint a nép akaratára. Ha minden kedvezően alakul, akkor ez lenne a sorozat első darabja, amely számítógépeken is napvilágot lát.

A Tekken 7: Fated Retribution jelenleg csak a japán játéktermekben hódít, a nyugati premier dátumára még várnunk kell. Remélhetőleg hamarosan kedvező hírekről számolhatunk be.

6.
6.
Caleon
#5: Jó lenne az SF 5, csak lenne benne egyjátékos tartalom is... Megjelentetni arcade-mód nélkül, 2-3 harcos sztorimódokkal, ahol az ellenfél nehézségi foka a 0-val egyenlő...
A ruhaszínek csak a survival teljesítése esetén nyílnak meg, ami már azért is nagy szemétség, mert ha közben szakad az internet-kapcsolat, szakad a survival mód is. Ráadásul normálon az első 29 ellenfél szintje a 0-t súrolja, a 30. Mr Bison pedig elsőre úgy lekombózott, hogy köpni-nyelni nem tudtam, így ment a közel egy óra a levesbe.

Nekem semmi bajom a SF 5-tel, jelen állapotában egy szolid 55 %-os játék, amit hosszú, gondos munkával akár 85-90 %-osra is feltornászhatnak, ha befejezik. Az alapok szuperek, a kiadás tartalmi része felháborító.
5.
5.
skyzero
#1: Mi baj van a sf 5-el?
4.
4.
br1Koo
Rohadt hosszú volt ez a kérdő ív, de ha segítettem abban hogy megjelenjen PC-re, már megérte. TEKKENT A NÉPNEK
3.
3.
Dreadlox
#1: Hát azért pont ez a cég és a Koei az aki nem képes egy normál PC portot összehozni 1-2 kivételtől eltekintve.
2.
2.
Giga0509
1.
1.
dcba
En nem szeretem a Tekken-t, de mint fricska baromi jo lenne ha egy tokeletes port jelenne meg PC-re es akkor lehetne fricskat mutatni a WB-ne/Netherrealms-es sracoknak, h igy kell ezt. Sajnos az SF5-nek ez nem sikerult, mert kb egy early access jatek jelenlegi allapotaban.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...