Uncharted 4: A Thief's End - fej vagy írás?

Link másolása
Rövid, de annál látványosabb CG-trailer érkezett a PlayStatin 4-exkluzív Uncharted 4-hez, melynek megjelenése nincs messze, hiszen szűk másfél hónap múlva már játszhatunk is vele.

Egyre közeledik május 10., amikor végre megjelenik az Uncharted-sorozat várva-várt negyedik része. A játék gyakorlatilag kész van, és már csak a sokszorosítás van hátra, hogy aztán mindenki beszerezhesse a saját példányát. A napokban felbúgott a marketinggépezet, rengeteg érdekesség derült ki a folytatásról.

Most egy rövid, félperces trailer is érkezett, mely csak még fájdalmasabbá teszi a várakozást, íme:

10.
10.
kopic
https://www.youtube.com/watch?v=0Ag7Q1bwc5M
9.
9.
felegyi
#4: Szeretnek a fejlesztők hatásvadász videókat összerakni, Arkham K. bemutató trailerben lévő jelenete sem úgy volt kialakítva a tényleges játékban. Meg lehet nézni, brutális videó!
8.
8.
Galdech
https://www.youtube.com/watch?v=bKkmjbQTToA

És már is nem lesz privát a videó :)
7.
7.
roli33
#4: Melyik jelenetre gondolsz?
A trailerhez: Nagyon jó kedvcsináló, végre egy játék amiért igazán megéri PS4-et venni. Csak beindul a next-gen vonat. :D
5.
5.
pucu9011
Május 10 hol vagy?
4.
4.
elderath
Nincs ebben semmi spoiler. ND nem hülye. Anno a last of us trailert is úgy vágták össze, hogy jól megzavarták vele az embereket aztán kiderült 2 teljesen más szituációból vágták össze azt a bizonyos jelenetet.
1.
1.
A Pulyka
Utos trailer, és a vége sokat elárul...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...