Half-Life 2: Episode 2 - Az első információk!

  • Írta: fojesz
  • 2006. június 16.
  • Hír
Link másolása
A külföldi nyomtatott magazinok egyik legnagyobbika, a PC Gamer szállította nekünk az első infókat a Half-Life 2 második kiegészítéséről, az Episode Two-ról.
A külföldi nyomtatott magazinok egyik legnagyobbika, a PC Gamer szállította nekünk az első infókat a Half-Life 2 második kiegészítéséről, az Episode Two-ról.

Legújabb számból érdekes finomságok derültek ki a második - szintén letölthető - epizódról. Egy új fegyver (Strider Buster) és rengeteg új helyszín vár majd ránk a játékban, ily módon megfordulhatunk majd rakétasilókban, aknamezőkön és erdőkben - Alyx tehát elhagyta a várost. Új járművek is lesznek, továbbá még komplexebb - a fizikát teljes mértékben kihasználó - puzzle-feladványokra számíthatunk. A Gravity Gun újabb brutalitásra lesz majd képes, az online játékosok pedig egy új játékmódban mulathatják majd felesleges szabadidejüket.

Ugrás a galériához

Érdekesség továbbá, hogy hatalmas nyílt terepeken fogunk harcolni hadseregnyi ellenfelek ellen - akció tehát lesz bőven. Az újságban található cikk 2007 tavaszára datálja az adalék debütálásának idejét, ez pedig a korábbi tervekkel szemben pár hónapos késést jelent.

6.
6.
wasaby44
Mire kijön az episode tree, addigra készült volna egy új motor a játékhoz, és akkor üdv Hal-Life3!!!
5.
5.
fojesz
3#: A Lost Coast direkt ezt mutatta be részben - hatalmas nyílt terepeken sok objektum. Gondolom én, aki sosem játszott vele. :) De ezt olvastam. :D
4.
4.
fojesz
"...New weapon (Strider buster)..." :)
3.
3.
General Thomas
és még egy dolog: a motorja a játéknak hogy fogja bírni ezt a hirtelen váltást hogy "hadseregnyi ellenfelek" lesznek?
2.
2.
General Thomas
Strider buster? a stider nem az a 3 lábú nagydarab szörnyeteg amit csak bazookával lehet sebezni? ha a nevéhez hű éesz a fegyver akkro elég brutális lesz! :))
1.
1.
Halfer
Az új helyszínek nagyon kíváncsivá tettek és az új fegyvert is nagyon ki akarom már próbálni :D Gravigun "brutalitását' még nem tudom elképzelni, de lehet hogy összeroppantja az ellenséget. Jájj dá jó lesz! Kicsit sokára, és majd a STALKER megint pont a Half-Life miatt késik, mert a korábbi felhozott ok is ez volt először :P Ha mindkettő kijön, akkor lesz ám háváj!!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...