Gears of War 4 - lesznek mikrotranzakciók

  • Írta: Shifty
  • 2016. április 15.
  • Videó
Link másolása
Rod Fergusson, a The Coalition vezetője a GameSpotnak adott interjúban megerősítette, lesznek mikrotranzakciós lehetőségek a Gears of War 4-ben. A megvásárolható cuccok viszont csak kozmetikai kiegészítőket takarnak.

Hamarosan elrajtol a Gears of War 4 zárt bétatesztje, így a játék multiplayer módjáról is szállingóznak a részletek.

Egyrészt Rod Fergusson, a The Coalition vezetője a GameSpotnak adott interjúban elárulta, lesz lehetőség mikrotranzakciókra. Megijedni nem kell, ez csak kozmetikai kiegészítőket, fegyver- és páncélcsinosításokat érint, így a játékmenetet, az erőviszonyokat befolyásoló cuccok nem lesznek vásárolhatóak. Ezek az extrák egyébként a játékbeli teljesítményünk után is megszerezhetőek lesznek, de miután nagyon ritka kártyákról van szó, aki türelmetlen, az a zsebébe nyúlva hamarabb beszerezheti a számára kedveset.

Másrészt pedig megerősítést nyert, hogy a játékhoz lesznek ingyenes DLC-térképek, amelyeket aztán bizonyos időközönként cserélgetnek a fejlesztők, ezzel fenntartva a frissességet. Ez azt is jelenti, hogy idővel kikerülnek a régi térképek a playlistből, ha viszont a kieső helyszínek között akad olyan, ami számodra kedves, akkor se kell pánikolni. Lesz olyan DLC, ami tartalmazza majd az összes térképet, így ha azt megveszed, akkor a kieső lokációkat privát meccsek keretén belül tudod majd nyüstölni.

A Gears of War 4 október 11-én jelenik meg, kizárólag Xbox One-ra. A zárt béta április 18-án indul, amit április 25-én követ a nyílt próbakör. A játékról írt előzetesünket itt tudjátok pótolni.

Végezetül pedig érkezett egy raklapnyi felvétel a bétából. A minőség senkit ne tévesszen meg, a sajtó munkatársai által kipróbált változat még egy alfaváltozat lehetett - valószínűleg ezt kapjuk a bétában is.

Kopicnak köszönet a videókért!

7.
7.
dzsiádzsó
Ez nekem eddig ez egy HD remastered, az meg már volt... Na mindegy :/
6.
6.
respectpele10
#2: Nem mindenki olyan, mint te. :)
5.
5.
kamgecam
Nekem egyre jobban bejön a játékmenete!
4.
4.
kopic
A Betas videókat (14db) kidrakhatnatok, amit bekuldtem...-.-
3.
3.
Gykrizsi
Hát sajnos ez ma már alap, nincs mit tenni, bár mivel csak csicsázgatások, és meg is vásárolhatóak játékbeli pénzért, nem sok vizet zavar. Viszont jöttek ki azóta videók, és a graf azon már sokkal szebb, vagyis az tényleg valami régi verzió lehetett.
2.
2.
crytek
Ebből legalább visszajön majd az a pénz amin a pc-s verzión nem hoznak be ,mert a kutya se veszi a szottyos store játékukat.
1.
1.
mestermagyar
Nincs is jobb a free to pay játékot kezdetnek megvenni. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...