No Man's Sky - a végtelenbe és tovább

  • Írta: Shifty
  • 2016. április 19.
  • Videó
Link másolása
A No Man's Sky kétségtelenül az év egyik legjobban várt játéka, mégse teljesen világos, mit is kínál majd a Hello Games grandiózus vállalkozása. A cég vezére most egy 15 perces videóban igyekszik a főbb pilléreket bemutatni.

Egy héttel ezelőtt már láthattatok egy masszív No Man's Sky-kedvcsinálót, most viszont megint befutott egy 15 perces ízelítő. Ebben maga a Hello Games vezére, Sean Murray kalauzol el minket egy ismeretlen bolygóra, közben pedig azt is részletezi, mi mindent lehet a játékban csinálni. Bányászhatunk, új idegen nyelveket tanulhatunk meg, vadonatúj, addig ismeretlen fajokat fedezhetünk fel, akiket aztán mi nevezhetünk el.

A No Man's Sky június 22-én jelenik meg, PC-re és PlayStation 4-re. Előbbi gépigényét itt olvashatjátok.

14.
14.
shatterhand
A világ okés,de mi hajt majd elore? Random sztori, random változatos küldik? Van esélyem találkozni masokkal?
Nezhetek akármennyi videot akkor is üresnek tunik.
13.
13.
mamgu
#12: Ja ja Proteus turbo, nekem a lassító se kell hozzá én az ICO-ban is eláldogáltam egy jó darabig egy fa alatt a várudvarba és lestem a napfény játékát a faleveleken ahogy fújja a szél.
12.
12.
A Pulyka
#11: "még játéknak hívni is erős."

Begyújtok elotte egy fasza kis dzsoját, és úgy el leszek vele, mint egy kisgyerek a legoval. Tedd ezt te is.
11.
11.
dzsiádzsó
Mekkora lufi még mindig, valamit nagyon benéznek a játékkal kapcsolatban itt sokan, még játéknak hívni is erős...
10.
10.
medson
#9: jaj, Szerkesztés gomb GK :D
9.
9.
medson
#8:
Kérjük, hogy a jobb fordítás érdekében javítsa a pirossal írt, aláhúzott szavakat.
Mondom ezt úgy hogy imádom az ilyesmi kategóriát ( a prof képemet is space engine ből fotóztam). De valóban indokolatlanul nagy a hype, sokan fognak csalódni.
8.
8.
medson

Aki tolta a Space Engine-t az kb tudhatja mire számítson. Eleinte "AZTA A KURVA", aztán ez szép lassan átmegy "Nah még egy zöld, kék, lila, piros atmoszférájú bolygó. Nyilván ebben részletesebb lesz a felszín de ugymond lesz egy "pattern", előbb utóbb ugyan olyan bolygókat fogy látni csak más domborzattal és stb.
6.
6.
KopyAti
Űrséta szimulátor! :)
Viccet félre téve, én is várom a játékot, de méginkább egy tesztet (inkább többet) róla.
4.
4.
godach
Szerintem, nem kell túldramatizálni. Valószínű, hogy amit ígér megkapod. Hatalmas bejárható terület, véletlen generált bolygók stb. Az a baj, hogy mindenki azt hiszi, lesz valami nagy csattanó, valami amit direkt nem mondanak el.
Ezek az emberek fognak csalódni. Akik elsétálgattak a Firewatchban, ami egyébként egy nagyszerű játék, azok szerintem ezzel is ellesznek :D
3.
3.
giga321
Én még mindig nagyon várom, de tuti ezzel is várni fogok 1-2 hetet, de lehet többet is (a divisiont amennyire vártam és ott is megígértem, hogy várok 1-2 hetet ahhoz képest még mindig nem vettem meg :D).

Remélem nem fog halál unalomba fulladni.
1.
1.
markoci555
Gyakorlatilag ugyan az mint az előző videó...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...