Gears of War 4 - előbb indulhatsz háborúba

  • Írta: Shifty
  • 2016. április 25.
  • Hír
Link másolása
Frissült a Gears of War 4 Xbox Store-os adatlapja, így kiderült, ha a játék Ultimate Edition kiadását választod, akkor négy nappal hamarabb bújhatsz JD Fenix bőrébe, hogy swarmokra vadássz.

Ma indul a Gears of War 4 nyílt bétatesztje, a játékra pedig már most le lehet adni az előrendeléseket, így az Xbox Store-on is frissültek a részletek. Az Ultimate Edition kapcsán például kiderült, hogy korai hozzáférést biztosít majd a játékhoz, így azok, akik erre a csomagra szavaznak, négy nappal korábban elkezdhetik az új felvonás történetét.

A pakk tartalmazni fogja a játékhoz kínált szezonbérletet is, amiről kiderült, hogy rengeteg exkluzív karakter- és fegyverszkint, illetve 24 további multiplayer térképet tartalmaz, amelyek egy éven keresztül, havonta érkeznek majd. Emellett a vásárlók korai hozzáférést kapnak a VIP playlistekhez, így már premier előtt kipróbálhatják az újonnan érkező játékmódokat, térképeket. Továbbá lesz még hat Gear-csomag is, amelyek a már említett szkinek mellett képességeket, egyéb cuccokat és új bounty-kártyákat kínálnak majd.

A hétvégén lehullt a lepel a Gears of War 4 új játékmódjáról, az Escalationről is, ami lényegében az Excution továbbgondolása. A játékmód lényegében egy területfoglalós móka lesz, ahol a pályákon elhelyezett három kört kell majd elfoglalnunk és megtartanunk. A kört az nyeri, aki mindhárom kijelölt terület felett átvette az irányítást. Ilyenkor a vesztes csapat dönthet arról, hogy a pályán egyébként el nem helyezett erőfegyverek közül melyiket szeretné a térképre helyezni és hogy hova.

A játék október 11-én jelenik meg, kizárólag Xbox One-ra.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...