Angry Birds-film - titkos jelenet a játékosoknak

  • Írta: fojesz
  • 2016. április 29.
  • Cooltúra
Link másolása
Az Angry Birds-mozi sem ússza meg stáblista utáni jelenetek nélkül, az egyik ezek közül azonban annyira titkos lesz, hogy úgy kell majd feloldaniuk a nézőknek. Mindjárt elmondjuk, mi a megoldás!

Ha semmiről sem szeretnél lemaradni, mindenképpen vigyél mobilt az Angry Birds-mozi vetítésére, sőt a film végén kapcsold is be, mert csak úgy tudod feloldani a film egyik titkos jelenetét.

A készítők szerint a stáblista alatt egy, az emberi fül számára nem hallható jel szól majd a teremben, ezt pedig az Angry Birds Action! című játék képes felismerni - így válik elérhetővé a titkos jelenet és a bónusz játékbeli tartalom.

Ehhez persze nem árt tudni, hogy az Angry Birds Action! egy free-to-play játék, amely a minap jelent meg, és tulajdonképpen az Angry Birds: The Movie - The Game-et tisztelhetjük a személyében, vagyis ez az Angry Birds-mozi hivatalos játékváltozata. A fenti trailer ad belőle egy kis ízelítőt.

1.
1.
K2 The Highest
Kb. Két napja kaptam le Playről a gamet, egészen kellemes kis cucc. Sajnos a mikrotranzakciók miatt ugye rengeteg hajat lehet tépni, de maga a szoftver egyben van.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...