Frissítve: Újra az EA-vel dolgozik az Unravel-csapat

  • Írta: fojesz
  • 2016. május 19.
  • Bejelentés
Link másolása
Részletek még nincsenek, de az már biztos, hogy az Electronic Arts fogja kiadni az Unravel-csapat következő játékát. Ha az úgy sikerül, mint Yarny kalandja, részünkről semmi akadálya!

A Coldwood Interactive alaposan megdöbbentette a tavalyi E3 közönségét az Unravellel, pedig egészen addig senki sem ismerte a nevüket. Pedig érdemes megjegyezni, annál is inkább, mert már készül a következő játékuk, amelyet az imént megejtett bejelentés szerint ismét az Electronic Arts fog kiadni.

Hogy mit tud és miről szól majd, az már nem derült ki, a kiadó és a fejlesztőcsapat egyelőre semmilyen részletet nem osztott meg velünk. Ha minden jól megy azonban, hamarosan okosabbak leszünk, és ha nem is az E3-on, de lehullhat a lepel Yarny trónörököséről. Tűkön ülve várjuk!

Update! Habár a hivatalos bejelentésből kimaradt, a Destructoid értesülései szerint az Unravel 2 lesz a következő közös projekt.

7.
7.
KopyAti
Én is! Óriási élmény volt az első, minden szempontból!
6.
6.
Yanez
Unravel 2! Na erre valahogyan pont nem szamitottam, ugyhogy ennek nagyon orulok!
5.
5.
Őrnagy
Csak nehogy úgy járjanak, mint a Pixar a Disneyvel...
2.
2.
Yanez
Feledhetetlen elmennyel gazdagitott az Unravel, ugyhogy bizakodva varom a kovetkezo jatekukat!
1.
1.
Gykrizsi
Ma vettem meg leértékelésben, eddig nagyon pofás. Könnyed kis szórakozás, és valami pofátlan jól néz ki. Remélem hasonló cím lesz a következő játékuk, ilyen kis északi hangulattal.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...