Premier előtti előzetest kapott az új Tini Nindzsa-film

  • Írta: fojesz
  • 2016. május 21.
  • Videó
Link másolása
Szűk két hét, és mozikba kerül a Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows, a készítők pedig még kiadtak egy utolsó trailert ennek apropóján. Krang is megvillantja magát!

Nagy kérdés számomra, hogy a Dave Green rendezésében készült film alul tudja-e múlni elődjét, az mindenesetre izgalmasnak ígérkezik, hogy a folytatásban több ikonikus főgonosz is feltűnik majd az eredeti alapanyagokból. A Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows június 2-án kerül a magyar mozikba, nézzünk meg belőle egy utolsó trailert:

10.
10.
Nem láttam még az első részt, viszont ez a trailer nagyon bejön.
9.
9.
Neo1989
Az 1 nem jött be szal én ezt kihagyom.
8.
8.
RangerFox
Nekem az első rész tetszett, de már a trailerben is nagyon sok a hasonlóság az előző filmhez viszonyítva. Azért elmegyek rá, kíváncsi vagyok.
7.
7.
rossitibi
Szegény Donatello-ra mért kell az a sok bizbasz...Tök idegesített az előzőben is!
6.
6.
Trapyd
Az első rész egy nagy rakás ... volt. Már bocs. Tele volt marhasággal. Nem az akciójelenetekre gondolok.
5.
5.
micheal bay leszophat, eza rossz buzi sorozatban vagja tonkre gyerekkori legendáimat. mia szom az hogy az egik teknos nagyobb mint a masik?:!!!!!!
ezta szardarabot vascsovel kene megrendezni nem mozifilmek kozelebe engedni.. ne legyetek mar igenytelen szarok hogy ezta fost lajkoljatok??!!!
4.
4.
kastorhun
Megint kapunk egy agyatlan akció filmet mint az első rész esetén, és a cgi sok ponton nem valami szép.
3.
3.
dcba
Ha ezt a hulye Megan Fox-t nem eroltettek volna bele, akkor meg azt mondanam, h tetszik, de en UUUGY utalom azt a not. Igen gyonyoru, elismerem, de szamomra annyira elettelen es muanyag, mint egy szepen kidolgozott sex baba, nem tobb. Mint szinesz teljesen erdektelen es semmilyen. Ha egy pornot forgatnanak le vele tuti, h meg azt is elbenazna azzal, h tul akarna jatszani a szerepet. De mondjuk azt legalabb meg akarnam nezni.

Ez meg, hat azert megnezem, mert mint egykori nagy teknoc rajongo, elegge tele van, a regi meset idezo dolgokkal.
2.
2.
aordog
Az elsô rész nagyon jó volt. Nekem is és az asszonynak is bejött. Ô úgy ûlt le, hogy régebben nem nézte a rajzfilmet...én pedig úgy, mint egy rajongó. Gyermeki éveimet idézte fel, amikor toltam NES-en, majd reggelente néztem a mesét.
Ezt is nagyon várom! Én jelenleg ebben több potenciált látok, mint a legutóbbi Transformers-ben. Én abban csalódtam...remélem ebben nem fogok!
1.
1.
maktub
Az első rész nekem speciel bejött, de a folytatásban a rengeteg fan service ellenére se tudok bízni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...