20 millió PS4-et adna el a Sony egy éven belül

  • Írta: fojesz
  • 2016. május 24.
  • Biznisz
Link másolása
Kiadta a Sony az aktuális pénzügyi évére vonatkozó előrejelzését, eszerint a cég a PlayStation 4 töretlen sikerét jósolja. Jövő márciusig a 60 milliós eladási álomhatárt is elérheti a konzol.

A vállalat számunkra releváns Game & Network részlege 1680 milliárd jenes árbevétellel és 135 milliárd jenes nyereséggel zárhatja a 2017. március 31-én véget érő pénzügyi évet - idén márciusban még 1552 milliárd jen árbevételt 89 milliárd jen profitot könyvelhetett el a PlayStation-csapat.

A cég szerint a PlayStation 4 játék- és hardvereladásokban is erősíteni fog, a nyereségességet pedig az javítja, hogy a konzol gyártási költségei csökkennek, valamint a PS Vitához és PS TV-hez kapcsolódó veszteségek leírása sem éktelenkedik majd ott a számokban, mint korábban. A Sony azt szeretné, ha a PS4 jövő márciusig elérné a 60 milliós álomhatárt, vagyis a következő 12 hónapban 20 millió gép találna gazdára. Ez picivel nagyobb eladási tempót jelent az eddigieknél.

9.
9.
#8: Azért volt már jó exkluzív nem is egy, de én amúgy jobban bírom, ha valami nem exkluzív, azzal szív mindenki, hogy ezért kelljen gépet vennie :)
8.
8.
Mekee85
Valamit tudhatnak, mert ilyen eredményeket elérni valós létező exkluk nélkül... Tøbb éve ez megy na majd jövőre, meg na nemsoká jatek is lesz...
Sajnálom az ms-t hogy igy kinyirta a boxot, de ök rontották el az elejétől.
Igy szinte konkurencia nélkül marad a sony, amiből nem a játékosok fognak profitálni, az is biztos
7.
7.
cannondale
20%-os árleszállítással ősszel....
5.
5.
dvs00
#4: Hogy az RDR folytatásról ne is beszéljünk, az fog még csak igazán falhoz baszni. E3-on szerintem bejelentik.
4.
4.
DarkLord
#1: Az bele van ebbe már kalkulálva hidd el.

Egyébként én abszolút nem bántam meg eme masina megvásárlását, szóval benne van ez a szám szerintem simán a gépezetbe és az igazi ütős címek még csak most jönnek, meg mi lesz az új God of War-ral vagy a Last of Us 2-vel :)))
3.
3.
felegyi
#2: Annyit tudok hogy a PS TV-t leállította a cég, Vita-t megölte a játék felhozatala. Egyetlen egy dolog ami szárnyal az a PS4, ésszerű döntés a SONY-tól hogy csak a PS4-re koncentrál a jövőben...
2.
2.
RangerFox
Hogyhogy nem lesz ott a Vita az eladási listán? leállítják a gyártását vagy mi?
1.
1.
Yanez
Ezt csakis ugy erhetik el, ha a PS4K-s pletykak nem lesznek igazak, vagy ha igazak, akkor azzal egyutt.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...