Battlefield 1 - ízelítő a Domination módból

  • Írta: fojesz
  • 2016. július 6.
  • Videó
Link másolása
A GameSpot jóvoltából most nyolc percen át bámulhatjuk a Battlefield 1 Domination módját, ami esetünkben tulajdonképpen a Conquest kicsinyített, gyalogosharcokra szabott változatát jelenti.

A Domination már nem ismeretlen a Battlefield-rajongók (és úgy általában bárki) számára: lényegében itt is kontrollpontokat kell elfoglalnunk, csak éppen kevesebb van belőlük, nem lehet spawnolni mellettük, és ezúttal a járműveket is mellőznünk kell, a gyalogosharcok kapják a főszerepet. Ez a felállás és persze a rombolhatóság különösen intenzívvé teszi a csatákat, a hangulatból az alábbi gameplay videó ad egy kis ízelítőt:

A Battlefield 1 játékmódlistája épp a minap szivárgott ki az alfatesztelők jóvoltából. Ahogy haladunk az október 21-i premier felé, valószínűleg egyre többet látunk majd belőlük.

10.
10.
Aanash
Szerintem a hangok baromi jók lettek.
A ködös, aztán kitisztuló pálya, a szögesdrót és maga környezet is egyre inkább bejövősek.
Nem rajongok én sem egyik világháborúért sem, de ez kezd tetszeni.
9.
9.
ollie92
#4: Hát nemtudom, sok mindennél el lehet mondani hogy lehúzás, átverés, de ennek SEMMI köze a BF4 hez !!! Ha jó voltál bármelyik BF-ben itt újra kell kezdened.
Sokkal nehezebb a játék ! PC-n fullon valami kegyetlen ez az alpha is és az eső :)
Ahh az látnotok kéne.....
A pálya pár aprót hibát leszámítva korrekt dizájn, a belső utcákon picit olyan COD2 féle CARENTAN érzése van. De ebben sokkal jobban jön át.
Igen nem tetszik mindenkinek, de most már látok esélyt, hogy a BF1 leveri az új COD-ot mint eladásokban, mint aktív játékosokban.
8.
8.
#7: Meg talán két héttel hamarabb játszhatsz a dlc-kel.
7.
7.
elgeri
#5: Amit írsz az teljesen igaz. Milliószor szebb volt/lesz PCn a játék. Persze ha kellően erős géped van hozzá.

Ez a kiadó által promótált konzolos erőltetés csupán megvett reklámfelület :)
A BF is és a COD is crossplatform, de a BF XBOX-t reklámoz, a COD pedig a PS-t. De szerintem ez kb. annyit jelent, hogy a konzolgyártóktól kaptak egy "kis" pénzt, hogy hangsúlyozzák... milyen jó lesz az ő gépükön... semmi valós előny nincs ettől.
6.
6.
Beniciodeltoro
#4: Szerintem pont az a jó benne hogy hozza azt a szürke első vh-s hangulatát, és ha még a hangerőre is nyomsz egy kis kakaót akkor már ott is vagy a mezőn a skulók között.
Már csak egy elektródás mellény kéne ami kicsit megb*sz árammal ha találat ér, micsoda kempingelés menne :))
5.
5.
razipapi
Kérem valaki árulja el nekem miért hypolják Xbox Oneon? Persze semmi bajom a boxal nekem is az van de ha bárki akárki is megnézi a boxos BF4 et és összehasonlítja a PCssel világos mint a nap ,hogy undorító a grafikája konzolon. (megvan PCn is) Egy ilyen háborús játékot alapból PCn kéne erőltetni nem is értem.
Láttam a 4Ks PCs verziót milyen grafikája lesz és majdnem 1000% hogy egy picit sem lesz olyan konzolon is még akkor se ha agyon optimalizálják.
4.
4.
Tudom megöltök, megköveztek le b*zi codosoztok, de számomra ez a gameplay, ez a pálya, a tárgyak, a színek eszméletlenül unalmas! Hihetetlenül nem érdkel a WW1 környezet, és e miatt van persze ez az érzésem nyilván. De ha valaki nem hype-olva megnézi, most komolyan, mi olyan rohadt érdekes ezen a játékon? BF4 csak első VH-s gúnyában, semmi több :) De nem flame war indítása céljából írtam ezt, csak gondoltam na megnézem miért olyan király ez, de hát nem láttam benne semmit. Tiszteletben tartom más véleményét, jó játékot hozzá ha jön! :)
3.
3.
Beniciodeltoro
A hírhez meg annyit, hogy várom, jó lesz ez.
2.
2.
Beniciodeltoro
Én annak örülnék ha kretén Kotick kiadná ps4-re az mw1 és az mw2 dupla lemezes változatát fél áron összes mappal.
Többet hozna nekik a konyhára mint a scifis buzulásuk.
1.
1.
ollie92
Mikor lesz elérhető CLOSED ALPHA-ban ? Jackfrags modnta, hogy hiába az van kiírva, hogy close aplha, EA PLAY-en vették fel. Closed Alphában ott is van a domination mód. De nem csatlakozik, csak Conquestre !
Mondjuk nagyon OP lesz a sok SMG, mindenkit bedarálnak, mással nem is lesz érdemes nyomulni ...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...