Rainbow Six: Siege - ban jár a szándékos teamkillért

  • Írta: fojesz
  • 2016. július 12.
  • Letöltés
Link másolása
Holnap új rendszert vezet be a Ubisoft, komoly büntetést kapnak azok a Rainbow Six-játékosok, akik szándékosan, újra és újra lelövik a csapattársaikat - az sem kizárt, hogy idővel végleg kitiltják őket a játékból.

A holnap érkező javítással új rendszert vezet be a Ubisoft, szigorúbban büntetik azokat a játékosokat, akik valószínűleg szándékosan (tehát újra és újra) megölik a csapattársaikat a Rainbow Six: Siege-ben.

A készítők és persze a normálisan játszók életét már a játék decemberi rajtja óta megkeserítik ezek az arcok, akiknek automatikus kick volt eddig a jutalmuk. Mostantól így szigorodik a rendszer:

  • Első figyelmeztetés: Casual meccs esetében kick, Ranked esetében pedig 15 perces ban jár - utóbbinál ráadásul 30 perc erejéig 50 százalékkal kevesebb Renown üti a játékos markát
  • Második figyelmeztetés: 30 perces ban
  • Harmadik figyelmeztetés: 2 órás ban
  • Negyedik figyelmeztetés: 24 órás ban
  • Ötödik figyelmeztetés: 7 napos ban


A Ubisoft szerint azok, akik még ezek után sem hagyják abba a társaik levadászását, végleges bant kockáztatnak.

9.
9.
vmiki88
#7: mi vagy te, egy casual?
8.
8.
Neo1989
Anno a Resistance 3 -ban pl nem volt Team kill hiába lőtted a társad nem halt meg.
Itt is letehet volna ilyen. Am pl én hallottam olyat h valaki 1x 2x véletlenül csinálta.
7.
7.
Talán az kellett volna a fejlesztők eszébe jutni, hogy úgy csinálják meg, hogy ne lehessen lelőni a csapattársat. Friendly fire disabled. Ennyi.
6.
6.
fehersam
#4: De ha a csapattársam ne néz körül, akkor nehogymár én legyek aki megszívja :D
5.
5.
Raam989
Az a baj, hogy ritka bunkó és figyelmetlen random emberek játsszák ezt a játékot. Nem egyszer volt már olyan, hogy jól láthatóan figyeltem egy sarokról egy pontot de a saját csapattársaim berohangáltak élem és beleálltak a tűzvonalba, azt csodálkoztak, hogy véletlen lelőttem őket. Utána meg kaptam az anyázós üzeneteket, meg a spawntk-kat...
4.
4.
shatterhand
#3: Ezert kell ugy jatszani mint az életben
ott is korul kell nezni
3.
3.
fehersam
Ezt azért okosan kell megcsinálni. Öltem már meg úgy csapattársat, hogy bedobtam a fraget, az meg beszaladt. Vagy hogy breachelnék, erre oda áll elé STB
2.
2.
lacika4817
És ha utolsó kör végén fut elém a csapattárs miközben lövök?Vagy az a bug mikor a cluster charge melett lévő emberek is meghalnak(nem a fal másik oldalán)?
1.
1.
Nagyon helyes! CS-ben sem szeretem mikor rosszul megy (vagy csak tényleg bénább vagyok a csapattársaimnál), először még csak elküld a pitvarba, majd később rámlő folyamatosan. Tiltani kéne az ilyen embereket.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...