Windows karbantartás - új rovat a Gamekapcson

  • Írta: Daks
  • 2006. július 11.
  • Hír
Link másolása
Mint láttátok, a héten elindult új rovatunk, mely a Windows karbantartásával foglalkozik - ezzel kapcsolatban kérjük most segítségeteket és véleményeteket.
Mint láttátok, a héten elindult új rovatunk, mely a Windows karbantartásával foglalkozik - ezzel kapcsolatban kérjük most segítségeteket és véleményeteket.


A rovat bemutatkozó részében a biztonsági beállításokat és az óvintézkedéseket vettük nagyító alá, most pedig szeretnénk megkérdezni Tőletek - kedves olvasóktól, hogy vajh' sikeresek és olvasottak lennének-e az ilyen és hasonló témákkal foglalkozó sorozat további epizódjai. Várjuk továbbá észrevételeiteket, véleményeiteket is a cikke(kke)l kapcsolatban, de ha van jó ötletetek, hogy a következő részek milyen témákat érinthetnének, akkor azt se tartsátok magatokban. Formáljátok ti a GK-t olyanná, amilyet látni szeretnétek!
10.
10.
Mat00
Szerintem maradjon ez a rovat, én sok érdekes dolgot tudtam meg belőle, és így talán nem kell minden 3. hónapban winfost telepítenem :P
9.
9.
lewton6
a searh&destroy a cikk óta már itt virít a gépemen. Kb. ez a véleményem :)
8.
8.
wasaby44
spear69-nek jár a pont...
7.
7.
joshfeed
Amúgy kell a rovat mindenképpen! Windowsnál sosem árt :D
6.
6.
joshfeed
Javítok: Outpost Firewall
5.
5.
dr3l
Annak üzenem, hogy akit nem érdekel, az hülye, mert akit nem érdekel a rovat, annak valószínűleg nem megfelelő a védelme, és a gépének a teljesítménye minimum 10%-kal(!) rosszabb. Ez nem vicc, egyik haveromnak sokkal jobb gépe van, mint nekem, de szarik védekezni, és hitman 4-t se bírja, én vígan laggolás nélkül kitoltam. De nem csak ezért, hanem mert elég könnyen hazavághatja a gépét egy vírus, és akkor futhattok apucihoz, hogy vegyen új gépet!
4.
4.
Ca$h
Szerintem is minél több ilyen különleges sorozat van, annál különlegesebb a lap is. Csak így tovább! nekem bejött!
2.
2.
dr3l
Nekem alapvetően bejön a rovat, csak az elején kicsit furcsának éreztem, hogy itt, ahol a játékok vannak a főszerepben, a windows karbantartásáról van szó. Engem nem zavar, sőt örülök is neki, mert szerintem most már ez is hozzátartozik egy gamer életéhez, vagyis a szélessávú internet mellett gondoskodjon az ember a biztonságról, és ehhez sajnos nem elég az, hogyha felrakunk egy vírusirtót, és azt mondjuk: "hallerluja, biztonságos a gépem!" Témának javasolnám majd azt, hogy melyik virusírtó milyen mértékben hatásos, és ezzel együtt mennyire lassítja gépünket, hiszen akkor mindenki ki tudja választani magának a megfelelőt.

Ami negatívum szerintem, hogy ez a rovat, vagyis téma elég gyorsan kiürül, és utána csak 1-2-3 hónaponta tudjátok majd frissíteni, mert a biztonságtechnikai piac nem olyan gyorsan változó, mint a játékpiac.

Végeredménybe nekem tetszik, és példamutatónak tartom, de nem lesz/lehet hosszú életű ez a rovat.
2.
2.
hetkoznap
Nekem az a véleményem h akit nem érdekel az nem fogja olvasni,akit meg igen az fogja olvasni.Függetlenül attól h ez egy alapvetően játékokkal foglalkozó KIRÁLY!!! lap,simán lehet nem csak játékkal foglalkozó része is!

Sztem.
1.
1.
Ryo san
Tömören:Nem érdekel:)

Bővebben:Nekem játékokkal foglalkozó szuperszájt vagytok,maradjatok is azok!Ha ilyesmi érdekel egy csak ezzel foglalkozó oldalra megyek.Bocsi de ez a véleményem.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...