Hitman - elérhető a Summer Bonus Episode

Link másolása
Még az E3-on jelentette be az IO Interactive, hogy egy különleges epizóddal készülnek a nyáron. A Summer Bonus Episode megérkezett, azonban csak a Season Pass-szal rendelkező játékosok kapják meg.

Már tölthető a Hitman Summer Bonus Episode, mely két új küldetést, valamint számos kihívást, új fegyvereket és achievementeket/trófeákat tartalmaz. A csomag kizárólag azoknak a játékosoknak érhető el, akik a Full Experience csomagot vagy az Intro Pack + Upgrade Pack kombót vásárolták meg. A többiek egyelőre megvenni sem tudják, számukra csak később lesz elérhető.

A játékba új helyszín ezúttal nem került, azonban két jól kidolgozott küldetést kapnak a játékosok, melyek nem kapcsolódnak szervesen a fő történetszálhoz. A The Icon című misszióban újra Sapienzába utazunk, ahol éppen egy sci-fit forgatnak. Az A House Built on Sand küldetés pedig Marrakeshben játszódik, ahol egy milliárddolláros üzletet kell megakadályoznia a 47-es ügynöknek.

A fejlesztők közben bejelentették a következő Elusive Targetet is, akiről a játékosok dönthettek. A választás Gary Busey-ra esett, akinek likvidálására 7 napunk lesz - július 21-én válik elérhetővé.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...