GC 2016: Cities: Skylines - jönnek a katasztrófák

Link másolása
Egy régi kívánságát teljesíti a Colossal Order a Cities: Skylines rajongóinak: végre megérkeznek a játékba a természeti katasztrófák, így porig rombolhatjuk nehezen felépített városainkat.

A városépítős játékok egyik közkedvelt funkciója, amikor a napok, hetek, hónapok alatt nehezen felépített metropoliszunkat egy jól irányzott aszteroidával vagy hurrikánnal a földdel egyenlővé tehetjük. A Cities: Skylinesból sokak bánatára hiányzott eddig ez a funkció, ám az új DLC végre kielégíti pusztító vágyainkat.

A Cities: Skylines - Natural Disastersről egyelőre keveset tudunk: pontos megjelenési dátumot még nem árultak el a fejlesztők és a játékmenetbeli funkciókról is csak keveset tudtunk meg. A pusztítás mellett lehetőségünk lesz felkészülni és kezelni a katasztrófákat.

1.
1.
YuriLexandro
Igen, mert nekem is ez a vágyam, hogy a város amit hetek, hónapok alatt felépítettem, leromboljam pár perc alatt... Én inkább többféle utat, épületeket adtam volna hozzá. (például gyorsítósáv, lekanyarodósáv az autópályához stb..)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...