A Facebookra is streamelhetjük a Blizzard címeit

  • Írta: zoenn
  • 2016. augusztus 29.
  • Hír
Link másolása
A hétvégén élesedett a Battle.net kliensében az új lehetőség, így immáron közvetlenül a közösségi oldalra is streamelhetünk némi gameplayt. Az opció még bétaüzemben fut, így hibák előfordulhatnak.

Még júniusban jelentette be a Blizzard, hogy partnerséget kötött a közösségi oldallal, így nemcsak a Twitch-re és a YouTube-ra streamelhetjük a Blizzard játékait, hanem a Facebookra is. A lehetőség a hétvégén élesedett Amerikában, Délkelet-Ázsiában, Ausztráliában és Új-Zélandon, miután frissült egyet a Battle.net kliense. Hamarosan Európában is elstartol a rendszer.

Ha te is szeretnél a Facebookon közvetíteni, nem kell mást tenned, mint rákattintani a kliens jobb felső sarkában lévő kis kameraikonra. Az első alkalommal be kell jelentkezned a Facebook-fiókodba, majd megjelenik egy felugró steaming-ablak, ahol opcionálisan ki- és bekapcsolhatod a mikrofont és a webkamerát, és máris indíthatod a közvetítést.

A rendszer gyors és könnyen használható, és már most flottul működik, noha még csak bétaüzemben fut. Ha a stream elindult, minden érdeklődő követheti azt a Facebookon keresztül.

7.
7.
szinkron
Jelzem, hogy ez Európában még nem működik.
6.
6.
markoci555
Belépek és bejött egy ablak, hogy milyen újdonságok vannak, erre mondom ilyen még nem volt, biztos jó dolgok. Erre ezt vágják a pofámba...
5.
5.
leviske
Mint egy falat kenyér...
4.
4.
Neo1989
Az a ciki h erre kb 10 éve ott a YT senki se fogja ezt használni.
3.
3.
Grabowsky30+
.......de egy értelmes voice-ot még mindig nem tudtak belerakni!
2.
2.
Ki a fene akar faszbukra streamelni? Nálam már rég halott az a baromság :-D
1.
1.
zsocwargear
Annyira, de annyira jól sikerült az update, hogy tegnap este hónapok óta először ranked meccs alatt, abszolút nyertes helyzetben kifagyott az egész a búsba...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...