Batman: The Telltale Series - itt a folytatás trailere

  • Írta: zoenn
  • 2016. szeptember 16.
  • Videó
Link másolása
A jövő héten folytatódik a Batman: The Telltale Series. A második epizódban többet megtudhatunk a Wayne-család múltjáról, ráadásul azt pletykálják, hogy a família kapcsolatban állt a Children of Arkham nevű bűnbandával.

Rájár a rúd Bruce Wayne-re, hiszen az a hír járja Gothamben, hogy a családja kapcsolatban állt a Children of Arkham nevű bűnszervezettel, így hősünknek tisztáznia kell a nevét. A következő epizódban tehát a múlt árnyai kísértenek, a készítők szerint többet megtudhatunk a Wayne-család hátteréről, illetve Bruce apjáról, Thomasról is.

A Season Pass Disc éppen ma jelent meg, míg a második epizód szeptember 20-án landol PC-n, Xbox One-on és PS4-en digitálisan. Az előző generációs konzolokra készülő változatok dátumát csak később jelenti be a Telltale.

1.
1.
RangerFox
Eközben szépen csendesen megjelent az utolsó kiegészítője a Minecraft story modenak, egyből meg is vettem. Ezzel is így fogok tenni, amint megjelenik az utolsó része, egyből lecsapok rá, addig meg elleszek a Tales from the Borderlands-al, meg a Minecrafttal.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...