Sniper Elite 4 - már megint Hitlerre vadászunk

  • Írta: zoenn
  • 2016. szeptember 20.
  • Videó
Link másolása
A sorozat előző két részének bónuszküldetésében is az volt a feladat, hogy megöljük a nácik vezérét. Nincs ez másképp a Sniper Elite 4-ben sem, ha előrendeljük a mesterlövészes címet, megkapjuk a Target Führer missziót.

A Rebellion kiadta a Sniper Elite 4 legújabb gameplay előzetesét, melynek végén kiderül, hogy ezúttal is egy olyan bónuszküldetést kapunk, melyben a cél Hitler megölése. A fejlesztők már a Sniper Elite V2 óta hasonló mókával kedveskednek a rajongóknak.

A Target Führer misszióhoz minden előrendelő hozzájut majd. Hősünk ezúttal egy titkos U-boat gyárba utazik, ahol le kell vadásznia a náci vezért, miközben az egész létesítményt elpusztítja. A küldetést akár 2 játékos is tolhatja.

A Sniper Elite 4 egyébként 1943-ban játszódik Olaszországban. Főhősünk ezúttal is Karl Fairburne, aki az olasz ellenállás oldalán harcol a fasizmus és Benito Mussolini erői ellen.

A játék natív 1080p-ben fut PS4-en és Xbox One-on. A készítők szerint az új konzolokon végre elfelejthetik a hardveres korlátozást, így "a valaha volt legjobb világháborús shootert" készíthetik el.

A mesterlövészes anyag február 14-én érkezik PC-re és konzolokra.

20.
20.
Őrnagy
Csak azért linkeltem be, hogy lássuk: nem Hitler az egyetlen GONOSZ.
19.
19.
Őrnagy
http://www.metazin.hu/index.php/item/2338-2338/2338-2338
17.
17.
Raptor X
#13: Az én szemmben egy háborúban nincs különbség a résztvevők között, gyilkos mind.
Ártatlanokat, civilieket, nőket és gyerekeket minden háborúban megölnek, minden oldalon. Tény, hogy a II. világháború alatt a nácik népírtást követtek el, már amennyiben egy vallás követőit népnek nevezhetjük. De ugyanez meg volt kisebb mértékben a délszláv háborúban, meg rengetegszer a történelem folyamán. A II. világháború az első olyan jelentős hadi esemény, ahol a viszonylag modern fegyvereknek köszönhetően élvezetes játékot lehet előállítani. Bár a Battlefield 1 talán erre az állításomra is rácáfol rendesen. :D Amerikában meg nemzeti hős Chris Kyle, aki igazoltan minimum 150 embert ölt meg az iraki háborúban. Egyértelműen játékalap. Vagy az Ellenség a kapuknál című film, ami megtörtént esetet dolgoz fel, Vaszilij Zajcev legendájáról. Bár ott is náci ellenségek vannak, de a történet kb. felében két sniper párbajáról szó. Vagy a finnek legendás lövésze, Simo Hayha, aki távcső nélkül lőtt le több mint 500 katonát. Bocs, kicsit elkalandoztam, időnként előtör a militáns énem. :)
13.
13.
#11: Én szeretem ezt a náci témát, lehet, akkor bennem van a baj, de a Wolfenstein-eket is nagyon élveztem, főleg a The OLd Blood-ot. A kritikát én sem vitatom, de az én szememben Hitler és a nácik az Antikrisztus és a követői; holott tudom, hogy nem ő volt az Antikrisztus, de az egyik antikrisztus a sok közül.
11.
11.
Raptor X
#7: Senki nem vitatja a holocaust szörnyűségeit. DE:
1. lerágott csont, hogy öljük a nácikat
2. baszott unalmas hogy mindig Hitler a Főmumus. Meg Darth Vader :D

Teljesen jogos kritika gamer részről. Ha nem értesz egyet, akkor benned van a hiba.

8.
8.
7.
7.
#5: Mivel 6 millió zsidót megöltek, így nem csoda. A németek a mai napig szégyellik az elévülhetetlen bűneiket!
6.
6.
Őrnagy
Szánalmas, hogy még egy sorozaton belül is csak Hitler lehet a főgonosz.
5.
5.
gamerplayer
Ahogy elnézem ezt a videót, meg figyelembe veszem a korábbi részeket, a készítők valami elképesztő gyűlöletet táplálhatnak a nácik iránt. Nem ártana kivizsgáltatni, mielőtt elhatalmasodik a dolog.
2.
2.
godach
Kategóriájában még így is a legjobb.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...