Mafia III - mindent a fegyverekről

  • Írta: zoenn
  • 2016. szeptember 23.
  • Videó
Link másolása
New Bordeaux feltörekvő bűnözője, Lincoln Clay igazán büszke lehet a fegyverarzenáljára. Ha ölésről és pusztításról van szó, szinte bármit bevethet a cél érdekében. A legújabb trailer megmutatja, milyen mordályokat vehetünk kézbe.

Folytatódik a New Bordeaux világát bemutató videósorozat. A legújabb részben Lincoln fegyvertáráról lesz szó. Még szerencse, hogy a vietnami háborút megjárt veterán nem riad meg egy kis lövöldözéstől, a fronton szerzett tapasztalatát az utcákon kamatoztathatja. 

Lesz mobiljáték is

A 2K Games bejelentette, hogy október 7-én érkezik a Mafia III: Rivals iOS-re és Androidra. A mobilos címben egy teljesen új perspektívából hódíthatjuk meg New Bordeaux városát. Egy igazi RPG-vel lesz dolgunk, saját csapatot kell toboroznunk és kiképeznünk, és végül átvenni az uralmat kerületről kerületre.

A fejlesztést a Cat Daddy csapata végzi, ők korábban az Evolve, az NBA 2K és a WWE 2K mobilos változatáért feleltek.

4.
4.
kekesi
#3: Ízlés kérdése. Engem nagy csalódás biztos nem fog érni, mert imádom az open world/részben open world játékokat. A hangulat is nagyon jó, illetve akik kipróbálták a játékot, azok szerint a sztori is rendben lesz. Számomra a grafika is gyönyörű. Egyedül a technikai megvalósítás tűnik gyengébbnek, de attól még lehet jó, lásd pl. Sleeping Dogs. Szerintem sokaknak az a baja, hogy 30-as-50-es évekbeli maffiát akarnának, klasszikus olasz-amerikai vonalon. Ami nem lenne rossz, de nekem ez is bejön.

#2 Minek? Eddig rengetegszer rendeltem elő és soha nem ért nagy csalódás.
3.
3.
cannondale
#1: Pont fotdítva.
Egyre kiábrándítóbb.
2.
2.
overdosed90
#1: Szerintem várj vele! :)
1.
1.
kekesi
Minél többet mutatnak a játékból annál jobban tetszik. :) Szerintem elő is rendelem a Deluxe Edition-t.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...