Így harcolunk a Mafia III-ban

Link másolása
Két új fejlesztői videó is érkezett a Mafia III-hoz, melyekben ezúttal a harcrendszerről beszélnek a készítők. Szó lesz a fedezékrendszerről, valamint megismerkedhetünk a gyilkolási módokkal.

A napokban két új előzetes is érkezett a Mafia III-ból, melyekben a harcrendszerről tudhatunk meg többet.

Az elsőben a játék direktora, Haden Balckman mesél arról, hogy milyen lehetőségeink lesznek: ölhetünk csendesen, kivégzéseket használva, de akár át is lövöldözhetjük magunkat az ellenséges bandákon fedezékről fedezékre ugrálva.

Folytatódik a New Bordeaux világát bemutató videósorozat is, melyben reflektálva a másik a videóra, szintén a harcrendszerrel ismerkedhetünk.

A Mafia III október 7-én jelenik meg PC-re, Xbox One-ra és PS4-re.

14.
14.
aordog
Saját vélemény:

Kellenek ezek a gameplayek a megjelenés elött, mert a játékosok többsége megfontolt vásárló és félresikerûlt terméket nem akar senki vásárolni ilyen árfekvésben!
A videókba csak belepörgetek, de mivel mindenki más játékot szeret, így van rá esély, hogy egy olyan jelenet ami másnak érdektelen, engem pont a vásárlásra ösztönöz.
Én mindent leíràs, video alapján veszek...legyen az telefon vagy TV vagy ami éppen egy nagyobb volumenû beruházás. Így az veszem, ami nekem kell..ami nekem a legjobb és a bírkák meg sokszor néznek, hogy ilyen is van és ez volt az ára? (A fiam tabletet kap karácsonyra, de már most nézzük a pàrommal...nem véletlenûl...)
Sokan elfelejtik azt az idôt, amikor nem volt ilyen netezés! Megvettem az 1-ik újsàgot és teszteket olvastam, meg a játék vègigjátszását. Másokra hagyatkoztam és az értékelés alapján vettem meg. Hozzáteszem a teszt mindig rendben volt, ahogy exen az oldalon is! De a legtisztább ez: megnézed a videót és ha tetszik, akkor megveszed. De ne mond magad nagy vásárlónak, ha képes vagy átlapozni és úgy kiadsz 10-17 ezret.
Ezt csak akkor teheted meg:
1. Ha nem számít a pénz, mert dögivel van.
2. Ha nem Te dolgoztál èrte...így nem tudod felmérni az értékét!

Én azt mondom: engem ez a játék nem érdrkel, de más igen, így köszönöm a videót minden játéknál!
13.
13.
kekesi
#11: Csak közben a saját bűnszervezetünket is létrehozhatjuk. Legalábbis nekem a három alfőnök és az embereik + Lincoln felállás eléggé egy bűnszervezet képét festi. Annyi, hogy nem csak olaszok, hanem írek és fekák is vannak benne, a cél pedig a várost irányító maffia család hatalmának megdöntése.

Szerintem jó lesz ez. Persze aki mindenhez toronymagas elvárásokat támaszt annak semmi se elég jó... (Ezzel nem rád célzok)
12.
12.
xanatos0911
#11: A Mafia 1 nem volt "One man army" fele? Dehogynem. Imádtam is. Nekem eddig a látottak alapján jobban bejön, mint anno a 2.
11.
11.
DarkLord
#10: Már csak azért se lesz Mafia játék, mert a főhős épp leszámolni készül a mafia ellen, tehát nem mi leszünk a Mafia, hanem mi épp a hatalmukat akarjuk eltörölni. Ez egy amolyan brutális, One man army játék lesz. Lincoln a Mafia ellen, most spoiler.: olyan feladatot is láttam, hogy Vito meg kell ölni, holott elméletileg ő a mi oldalunkon áll , igaz választható feladat, na de akkor is milyen már?
10.
10.
kekesi
#9: De mi ez a baromság, hogy maffia játékként megbukik? Indoklás? Számomra az eddigi infók alapján pont, hogy a maffia életérzést adja át, csak más korban...
9.
9.
DarkLord
Én mindig úgy voltam vele, ha nagyon érdekel valami, akkor abba belenézek kb. 5 percet és eldöntöm, hogy frankó lesz e vagy sem (bár , ha várok valamit ilyen szinten az belenézés nélkül is frankó lenne). Viszont, amire kíváncsi vagyok és ennyi minden fenn van, abba azért beletekergetek mindig és itt ennél a játéknál voltam úgy, hogy nagyon nem bántam meg a beletekeréseket, mert láttam, hogy ez annyira talán nem is lesz jó játék. Mint Mafia cím tuti megbukik, de mint gangsta játék sikeres lehet. Meglátjuk mi lesz, mennyi tartalom lesz benne. Kb. egy 20 órás kampány meg kb. egy 15 órás érdekes melléktevékenység kellene a játékba, hogy ne legyen szájhúzós ennyi pénzért egyenlőre.. 10-be halásznám egyből, de most ennyit nem dobnák ki rá egyenlőre látatlanban.
8.
8.
dvs00
#1: Kötelező megnezni? Nem. Akkor mi a lófasznak óbégatsz? Hadd döntse azt el a marketing menedzsment, hol és mennyit reklámozza a játékot.
7.
7.
NathanDrake
#4: Ne aggódj én se néztem meg max ha láttam 2 trailert aztán ennyi!
Én csak ezzel azt akartam mondani hogy elveszik mások élményét ezzel a rengeteg videóval mert már annyi mindent megmutattak
6.
6.
ollie92
#4: Yanez, jó az önkontrolod :D
5.
5.
TeddySnow
#1: Agyvérzést ne kapjál már, nem kell megnézni. Ennyi.
4.
4.
Yanez
#2: Nem értem ezt a logikát. Szerintem ezer gameplay-t is kitehetnek, mert aki nem akarja magának elszpojlerezni, az úgysem nézi meg őket. De tényleg, valaki kényszerít eme videók megtekintésére? Én csak 1-2-t láttam pont emiatt, s ezt sem nézem meg.
3.
3.
Tr4nCe
A NMS-ből is lényegében mindent láttunk a launch előtt.. :D
2.
2.
NathanDrake
Én már nagyon várom ezt a játékot!
De könyörgöm miért kell ennyi videó felrakni? Lassan oda lesz az egész játékélmény Jövőhéten meg már olyan spoilerekbe ütközünk hogy aztán tényleg nem lesz értelme megvenni...
1.
1.
ollie92
Faszom, nem akarják az egész játék gameplay-ét felrakni ???? Minek ?? Ennyire kell nyomni az embrekere, hogy : "Nézd, a MAFIA 3 igen is jó !"

Anno a GTA 5, mikor kijött alig volt róla 2-3 trailer és semmi gameplay ! (csak a kiadás előtti hamar leszállított példányokról) Mégis vitték, mint a cukrot....
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...