Titanfall 2 - egyek vagytok!

  • Írta: Shifty
  • 2016. október 24.
  • Videó
Link másolása
Újabb élőszereplős kedvcsinálóval jelentkezett a héten boltokba kerülő Titanfall-folytatás. A Respawn Entertainment ezúttal is a főhős és a titánja kapcsolatára helyezte a hangsúlyt.

A játék ezen a héten, október 28-án érkezik PC-re, Xbox One-ra és PS4-re, és szerencsére csak egy aprócska javítás várja majd a játékosokat az első napon.

18.
18.
DON GONDOCS
Nem tudom milyen fokozaton játsza, de még az illúzió sincs meg hogy most ezek a katonák lények veszélyt jelentenek.
17.
17.
p3ti
#15: Én most a BF1 mellett tettem le a voksomat :)
De a TF2 is nagyon érdekel,főleg hogy van benne singleplayer.
15.
15.
KRAT0S
#14: Hát ez is egyén függő,én Pl: Titanfall 2-t veszem,se COD se BF1 nem érdekel :)
14.
14.
p3ti
#3: COD -nál mindig ugyan az a menet - Szidják,utálják..majd szépen új rekordot dönt. Nem azt mondom nem lesz jó az új Titanfall..de két ekkora multi játék mellett nagyon rosszúl időzítették a megjelenését.
13.
13.
RoyalA
#12: Tényleg! Hosszú hétvégeeeeee!
12.
12.
Macifasz
#8: Jaja, olvastam más fórumokon is, hogy remek értékeléseket kapott. Örvendetes dolog. :-) Sztem ma a végére érek a BF1 sztori újrázásának, aztán jön a Telltale féle Batman 3. része (ami asszem pont ma jelenik meg), és bár még van Mafia III amit tolok, de annak is lassan a végére érek, így pont jókor fog jönni pénteken a Titanfall 2. Főleg, hogy hosszú hétvége jön...:-D
11.
11.
RoyalA
#10: Igen, nagyon szurkolok!
10.
10.
shatterhand
#8: Mindenhol ennyit kap. Elszortan par 7es. Csak uzletileg is legyen az.
9.
9.
RoyalA
#7: Nyugi, az 1 milla meglesz. A hírekkel és a kivárással igazad van. A BF3 béta borzalom és megjelent játék óta én is óvatos vagyok. :)
8.
8.
RoyalA
#7: GAMESPOT vélemény / bemutató. 9 pontot kapott!
https://www.youtube.com/watch?v=n6hWXv78nMA
7.
7.
shatterhand
#6: Mindig kivarok a hireknel. Mas oldalon is van ahol meg hozza se szoltak. Es tobbnyire az van higy kell de nem most. Nem irom hogy nem veszik meg mert lesz, csak rogadt szerencsetlen idopontban adjak ki. Bealdozza a cod ele amit lehet szidni de megiscsak pont egy akkora cim ele betenni?? Haragszom is az EAra mert ha nem lesz folytatasa vagy bukas lesz (pl konzolon 1milla minimum kene) akkor az emiatt lesz.
Tippelem de aki ezt veszi azok inkabb a bf1-tol jonnek el es nem a codtol mert azt eleve nem vettek volna meg. (Tipp, nem szentiras, csak igy gondolom).
En drukkolok neki mert kesobb meg akarom venni es nem szeretnek kihalt lobbyba kerulni.
6.
6.
Arsenal4ever
#4: Haaaát ha a hsz mennyiség mellett ervelsz nem art ha azok tartalmát is nézed. Bf1 játszok single playerben. Tetszik de sok fasz hsz arról szol hogy nem jo. Pedig de! Szóval a hsz mennyiség becsapos lehet. Főleg ha 13 éves kocsogok osztják az észt. Na es itt pld van 5 hsz, velem együtt 3an varjuk es vesszük meg. Ez többség. Nekem bejott a történet. Az még nekem multi ellenes usernek kulon fasza hogy lesz egy tartalmas offline kampány. Szóval pénteken veszem megfele.
5.
5.
RoyalA
#3: +1! Engem a COD nem is érdekelt a BF1 meg nem fogott meg. Szernitem TF2-ből is fog fogyni rendese, főleg úgy ha valakinek nem okoz gondot 2-3 program megvásárlása.
4.
4.
shatterhand
#3: Jo jatek de akit erdekel azok tobbsege nem most fogja megvenni. Vagy bf vagy cod.
Eleg megnezni az osszes tf2 hirnel(minden gamer oldalon) alig szolnak hozza (jo esetben)
3.
3.
Macifasz
#2: Engem pl. ezerszer jobban érdekel, mint az aktuális új CoD. Azzal kapcsolatban már az első előzetes alatt bealudtam, a Titanfall 2 meg az első videóanyagok óta lenyügőz főleg, hogy lesz benne single kampány. Ez sztem sokaknál megdobja az érdeklődési faktort, míg az új CoD-al kapcsolatban azért nagy %-ban a röhögés és a szokásos szidások mennek. De majd meglátjuk az eladási adatokat, bár a CoD multis tábor sokkal nagyobb ez tény, mint a Titanfallos.
2.
2.
p3ti
Ennél szarabb időpontot nem is választhattak volna.... BF1 és COD mellett szerintem nagyon kevés ember lesz kíváncsi a játék 2. részére. Ezt inkább vmi 2017 elejére lőttem volna
1.
1.
RoyalA
Nagyon mutatós kis videó. Az alap hangulat már megvan. Már csak 3 nap.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...