Bővül a Blizzard stratégia-fejlesztő csapata

  • Írta: fojesz
  • 2006. augusztus 3.
  • Érdekesség
Link másolása
A Blizzard rendhagyóan az a csapat, akinek fejlesztés alatt álló munkáira csak az oldalukon megjelent álláslehetőségekből lehet következtetni. Akárcsak most.
A Blizzard rendhagyóan az a csapat, akinek fejlesztés alatt álló munkáira csak az oldalukon megjelent álláslehetőségekből lehet következtetni. Akárcsak most. Tudjuk jól ugyanis, hogy a kedves hölgyek és urak nemigen szánják el magukat bejelentésekre.

Évek óta várjuk a Diablo-, a Starcraft- és a Warcraft-játékok folytatásait, ám eleddig egy-két pletyka szintű információn kívül semmit nem hallottunk az egyes történetek továbbviteléről. Legfrissebb értesüléseink szerint azonban a Blizzard pályadesignert keres 3D-s stratégiai játék fejlesztésének segítésére. Nos, lehet tippelni: vajh a Starcraft II vagy a Warcraft IV van készülőben? Esetleg mindkettő?
10.
10.
Mobalint
Én a diablo 3-at jobban várom, mint a starcraftot vagy a warcraftot, de ezek még 4 év fejlesztés után sem képesek kiadni!!!!!!!!:((((((((( Vagy valami nagy probléma van vele, vagy meg olyan nagy újítást vittek bele, hogy egy kicsit sokáig tart megcsinálni. Mindensetre remélem, hogy a második, és végre kiadják ezt a játékot.
9.
9.
fojesz
LordRAT: Honnan szűrted le, hogy MMO lesz? Mert stratégiai játékhoz pályatervezőt keresnek?
8.
8.
Avium
szerintem meg ugy gondolkodik a blizz h warcraft megy (nagyonis hisz WoW meg War3) Dio megy , viszont SC szepen lassan kezd urulni. itt az ideje a verfrissitesnek.
7.
7.
InGen
Mert nagyon jól lehetne keresztezni a történetet a WoW-al.
6.
6.
fojesz
Jah akkor nem szóltam, bocsi. :)
5.
5.
Avium
fojesz: Halfernek cimeztem :D
4.
4.
fojesz
Avi: ha ezt nékem címezted tudom, hogy nem az, a végén direkt nem írtam oda. Az eleje meg egy általánosító kijelentés volt. :)
3.
3.
Avium
nah de a dianlo nem strategia :D sztm is (remelem is) a SC2-rol van szo, bar a War4 miatt se lennek kiakadva :)
2.
2.
Halfer
belegondolunk, akkor a warcraft 3 óta megkaptuk a wowot, szerintem sem azt fogják erőltetni, inkább starcraft-ot kapunk, vagy az egyszer emlegetett diablo folytatást.
1.
1.
varti
engem csak az érekelne, hogy miért offline a d2 európai realmja....
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...