Ingyenes lett a PC-s Gone Home

  • Írta: zoenn
  • 2016. november 12.
  • Akció
Link másolása
20 dollár helyett ingyen bezsákolható a hétvégén a Fullbright sztoriközpontú belső nézetes kalandjátéka PC-re, Macre és a Linuxra. Az ajánlatnak érdekes politikai oka van, de ez a lényegen nem változtat. Gyorsan csapj le rá!

A Gone Home a belső nézetes felfedezős címek sorát erősíti. A történet egy fiatal lányról szól, aki egy európai utazásról hazaérve igyekszik rájönni, hogy hová tűnt a családja otthonról. Hősünk szépen végigjárja a házat, elolvassa a feljegyzéseket, fejtörőket old meg, így kerekedik ki a rejtély. 

A fejlesztők jóvoltából a hétvégén ingyen tölthető a játék, és örökre a tiéd marad. Ehhez a hivatalos oldalra kell ellátogatnod, ahol kattints a "Download Now" gombra. A felugró ablakban menj a sima letöltéshez vezető hivatkozásra, és máris mászhat lefelé az 1 GB-os kliens.

Mire ez a gáláns gesztus? Mint ismert, az amerikai elnökválasztás eredménye miatt most sokan félelemben és bizonytalanságban élnek az Egyesült Államokban, és a fejlesztők szerint most "reményre és szeretetre" van szükségük az embereknek. A Fullbright így bizonyítja a hazafiságát. Köszönjük!

8.
8.
Mortis
most attól félnek, hogy esetleg szexuális erőszak-ügyeknél nem automatikusan bűnösnek fogják tartani a gyanúsítottat, hanem -úristen- ártatlan, míg bűnösnek nem bizonyul?
komolyan, sokszor felfordul a gyomrom attól mi megy Amerikában: remélem mire kimegyek rendberakják a dolgokat, mert én nem akarom látni, hogy az akadémiai dolgaim csorbulnak a nyomorult sjw, pc közösségek miatt, amik manapság az egyetemeket uralják. ennek az embernek a megválasztása egy nagy lépés a felé, hogy végre helyretegyék őket.
7.
7.
Chrysh
Távol álljon tőlem a politizálás és a hálátlanság, de túlzottan fel van fújva ez a Trump-ügy
6.
6.
Angelwing
az előbb hívtam Trumpot telefonon hogy íjesztgesse az embereket, hogy minél több ingyen játékot kaphassunk a szeretet jegyében. ámen XD
5.
5.
godach
#4: Azért ennek is lehet örülni :D :D
4.
4.
Gora
Szerintem itt nem kéne politizálgatni, de mind1. Azért annyi eszük lehetett volna, hogy egy ilyen korban legalább egy Steam-es példányt adtak volna. De ez az én véleményem :)
1.
1.
delphijos
Nem olyan jelölt kellett volna akinek az egyetlen érdeme hogy nem Tramp.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...