Lost Ember - véget ért az adománygyűjtés

  • Írta: zoenn
  • 2016. november 15.
  • Biznisz
Link másolása
Az eredetileg kitűzött cél többszöröse jött össze a Lost Emberre a Kickstarteren. A játék leginkább a természet szeretetéről szól, és egy farkast irányítunk benne - legalábbis kezdetben.

Kicsivel több mint 350 ezer dollár jött össze a Lost Emberre a Kickstarteren; a srácok eredetileg 100 ezert dollárt szerettek volna összekalapozni a játékra, ami két nap alatt gyűlt össze. Több másodlagos cél is teljesült az egy hónapos kampány során, számos gyönyörű teremtményt fog lemodellezni a Mooneye Studios.

A játékban egy farkast irányítunk, aki több állat felett is átveheti az irányítást. Amire szükség is van, elvégre egy-egy fejtörőt csak a különböző képességekkel felvértezett lények tudnak megoldani. Machu Kila romjait átkutatva rá kell jönnünk, mi okozta az emberek pusztulását.

A külső nézőpontból irányítható kalandjáték végleges verziója sokkal nyitottabb lesz, mint azt korábban tervezték, az állatok képességeit pedig szabadon használhatjuk a nem túl bonyolult rejtvények során. A srácokat leginkább a Journey inspirálta - ott sem voltak túl nehezek a fejtörők, és a Lost Emberben is inkább az atmoszféra fogja megragadni a játékost.

Sajnos a megjelenésre még sokat kell várnunk: 2018-nál hamarabb ne számítsunk rá. A játék PC-re, Xbox One-ra és PS4-re készül, de a készítők VR-változatot is szeretnének.

6.
6.
Matt8888
Az igények megoszlanak, de ezzel nincs is baj. Viszont tényleg szembetűnőek egyes szérizák N-dik változatai :D
5.
5.
kastorhun
#3: Az ilyesféle sznobizmus undorító.
1.
1.
Matt8888
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...