EVE Online - most már akár ingyen is csatázhatsz

  • Írta: Shifty
  • 2016. november 16.
  • Letöltés
Link másolása
Megérkezett az EVE Online még augusztusban beharangozott frissítése, az Ascension, ami most már azt is lehetővé teszi, hogy bizonyos korlátok mellett, de akár ingyen is kipróbálhassuk az űrkalandot.

Még augusztusban számoltunk be róla, hogy a CCP csapata némi korlátozással, de mindenki számára megnyitja az EVE Online kapuit. Az akkor beharangozott, Ascension névre keresztelt frissítés ma meg is érkezett, így mostantól két különböző klóncsoportba sorolva játszhatnak a játék rajongói.

A Clone States bevezetésével ugyanis megérkeztek az úgynevezett Omega és Alfa klónok. Előbbi a már most is aktív, előfizetéssel rendelkező tábort jelenti, így a mostani frissítéssel ők automatikusan ebbe a csoportba kerülnek. Azok, akik nem rendelkeznek aktív profillal, az Alfa klónokhoz kerülnek. A lehetőségek számukra ugyan korlátozottak, de így is bőven lesz miből válogatniuk, ha éppen Tier 1 fregattok, cirkálók vagy rombolók közül akarnak csemegézni. Emellett kapunk egy sokkal letisztultabb, az új rendszert támogató felhasználói felületet, illetve egy narrátort is, aki folyamatosan tájékoztat minket mindenről.

Fontos információ, hogy akiknek megszűnik az előfizetése, azok automatikusan átkerülnek az Omegából az Alfába. Megijedni nem kell, a korábban nehezen megszerzett felszereléseink, kiegészítőink, hajóink nem vesznek el, ellenben ha olyan cuccal vagy járművel rendelkezünk, amit az Alfa-osztály tagjai nem használhatnak, akkor azokat nem fogjuk elérni. Megújított előfizetés esetén természetesen minden visszaáll az eredeti állapotába.

Az Ascension kiegészítés nem csak ezeket az újdonságokat hozza magával. Az Engineering Complex bevezetésével tovább bővülnek a játékbeli lehetőségek, hiszen itt tudunk majd kutatásokat és fejlesztéseket eszközölni, továbbá a már bemutatott Citadelek támogatásából is kiveszik a részüket. Új hajók is érkeznek és természetesen több finomhangolás is bevezetésre került.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...