Magyar kommentár a FIFA 07-ben

  • Írta: Daks
  • 2006. augusztus 9.
  • Érdekesség
Link másolása
Lesz magyar kommentár az itthon megjelenő FIFA 07-ben - erősítette meg ma az Electronic Arts a FIFA Hungary oldal szerkesztőinek küldött levélben.
Lesz magyar kommentár az itthon megjelenő FIFA 07-ben - erősítette meg ma az Electronic Arts a FIFA Hungary oldal szerkesztőinek küldött levélben.

A magyar nyelvű műsorvezetők Hajdu B. István (kommentátor) és Faragó Richárd (szakkomentátor) lesznek, akiket már jól ismerhetünk a televízióból is. A szinkronmunka állítólag nagyon jól halad, a fiúk élvezik a feladatot és igyekszenek a legjobbat kihozni magukból. A teszterek egybehangzó véleménye szerint a (még csak félkész) eredmény felülmúlta minden elképzeléseiket, köszönhetően a laza és humoros szócsavarásoknak. A FIFA 07 itthon szeptember 29-én jelenik meg, a PC-s verzió ára átlag 12000, a PS2-esé 15000, az X360-asé pedig 17000 Forint lesz. A hírért köszönet kasza nevű olvasónknak!
7.
7.
segjuk
6.
6.
SOHER
Sztem ha már azért csinálják mert ennyit adtak el itt Magyarországon, akkor inkább magyar bajnokságot csináljanak ne kommentárt... mert őgyis felbaszom az agyam a hülye vicceiken....
5.
5.
Grunda
Ez tényleg jó dolog, h magyar kommentátorok is lesznek. Nem tom h ti h vagytok vele de sztem a FIFA 06 k___a szar volt, remélem a FIFA 07-et nem cseszik el.:)
4.
4.
Drago
Egyébként csak díjazzni tudom az ötletet, az EA részéről. Ilyen tendencia mellett lassan bezárhat majd a Magyarítások Portál :P. ja, egyébként szia Panyi! :D
3.
3.
Drago
És meg lehet tudni, hogy miért is?

Gondolom neked Léderer a kedvenced....
2.
2.
Roly
hajdúb nem állat, hanem egy fasz.

azért meglesem.
1.
1.
Daks
picit kezdenek elszállni a game árak, főleg a konzolnal... de megvesszuk mert hajdub állat :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...