Astroneer - ha csalódtál a No Man's Skyban

  • Írta: zoenn
  • 2016. december 12.
  • Bejelentés
Link másolása
Az űr felfedezésére és túlélésre épülő Astroneer sokban hasonlít a No Man's Skyra, elvégre itt is ugyanazt kell csinálni, mint a Hello Games játékában. Reméljük, ezúttal élvezetesebb lesz az összkép!

A jövő héten landol az Astroneer korai hozzáférésű változata a Steamen és Xbox One-on, melyben egy véletlenszerűen generálódó univerzumot fedezhetünk fel. Minden bolygót terraformálhatunk, miközben begyűjtjük az erőforrásokat. A fejlesztő, a System Era Softworks szerint úgy alakíthatjuk át a terepet, mintha az gyurmából lenne.

Nemcsak a táj formálható, a játékosok egyedi tervezésű űrhajókat, rovereket és modulokat építhetnek. Ha meguntuk az egyik planétát, irány az űr, és kereshetünk új élőhelyet.

Nem kell egyedül nekivágni a nagy kalandnak, elvégre az Astroneerben négyfős kooperatív mód is helyet kap.

Az Astroneer Early Access-változata december 16-án élesedik a Steamen, valamint az Xbox One Game Preview programjában. Az ára 20 dollár lesz.

13.
13.
user101
#12: Igen, pont ez benne a vicc, hogy ígértek egy "Elite"-et Horizonnal és egy kis Mass Effecttel, proc.gen. világot, lehetőségeket, mindezt indie fejlesztőként ( ki tudja miért, de azt gondoltuk ) indire áron... Ehhez képest kaptunk egy... mit is ?! Egy butított Minecraft-ot ? :DDD
12.
12.
Necreon
#11: Sőt, felejtsd el, ezt olvasd el - szintén saját munka, igaz, angol:
https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=773670824
11.
11.
Necreon
#4: Te amúgy konkrétan az Elite: Dangerous-ről beszélsz, és már kint van 2 éve. Blogomon van róla pár cikk, érdemes lehet beleolvasnod (vagy 3-4 biztos).
9.
9.
hedzsooo
#8: Ja, a full cím: "THE LONG JOURNEY HOME"
8.
8.
hedzsooo
Hmmm..., nekem ebben a témában igazán egyedül a JOURNEY TO HOME keltette a figyelmemet, az várós számomra is de ez + a No man's sky annyira nem tudnak lázba hozni. Azért persze ha kijött, majd ránézek, hogy hogyan sikerült de nagy reményeim nincsenek ezzel a címmel kapcsban. ( https://www.youtube.com/watch?v=yr2NMdxU8PE&t=3s )
7.
7.
kamgecam
#4: Az utolsó bekezdéseddel teljesen egyetértek.
6.
6.
Stranger
4 fős co-op lehetőség... Ez a No Man's Sky-ból nagyon hiányzott.
5.
5.
anarchoid
#3: turheto tularazott szar, ha letoltenem a lemezt nem erne meg amire kinam ;) de nem toltom le ;)
4.
4.
user101
Az nms legnagyobb hibája, hogy tartalmatlan és üres, ami meg van benne az felesleges és koncepcionálisan el van b@szva...

Eleve kellett volna egy bolygó scannelős / nyersanyag, relikvia és tech felfedezős minijáték bármi, hogy olyan bolygókat keressünk amire _van értelme_ leszállni és nem ész nélkül mindent mindenhova... :( Kellettek volna mellék küldik, létező, valós, értelmes fő küldi ( nem egy orbitális átb@szás ). Küldik amik adnak rare, unique tárgyakat vagy extra pénzt. Amit csak loottal nem vagy nehezen összehozható. Valós frakciók, missziókkal, harccal, kereskedéssel ( nem ilyen gagyival, ami 80-as években elment az elite-ben, de ma már szánalmas ). Civilizáció, élő világgal, közlekedéssel, városokkal és nem ilyen bázis építgetős marhasággal... stb.stb.stb.

Egyébként nem az nms-t, mint játékot utálom, hanem a Hello+Sunyi-ra haragszom, mert a játék rendben lenne, mint 10-20 eurós indi túlélős-gyűjtögetős minijáték, de amit össze hazudtak és amennyire pofátlanul AAA-snak pozicionálták és gerjesztettek hype-ot körülötte, pedig egy üres, telefingott lufi! Na azt nem tudom lenyelni ! >:E
3.
3.
kamgecam
Meh.A NMS közel sem olyan szar mint ahogyan a birkanyáj azt felfúja.Nem is év játéka de türhetõ kis felfedezõs gyöngyszem.
2.
2.
Kolompár Tarzan
Videók alapján már most többet tud, mint a No Man's sky valaha tudni fog.

Szuper.
1.
1.
anarchoid
intro alapjan insta buy lesz ;)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...